Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hagusy passat b6 sedan

o Navštíveno 1195x o
o 28.12.2013, 17:14 | guliR6
Ahoj, mám dotaz, chtěl bych se zeptat, jak jsou řešený střešní nosiče/hagusy na passatu b6? Co jsem koukal, tak na střeše žádný díry nejsou na přidělání. Řešil to někdo? Popř. kdyby měl někdo hagusy na prodej, měl bych zájem. Na netu jsem nic nenašel. Díky.

o 28.12.2013, 17:16 | guliR6
jedná se mi o příčniky(potřebuju na ně dát rakev)
o 28.12.2013, 17:16 | guliR6 | Upraveno: 2013-12-28 17:16:25
2x
o 29.12.2013, 11:03 | rcman
Pokud se jedná o sedan tak hádám že tam budeš mít vyznačenný pevný body do kterých střešní nosiče (příčníky) nandáš a upevníš.
U VW je obvykle všechno pod různýma záslepkama a krytkama. Hledal bych na spodní straně střechy(mezi dveřma a střechou)...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3414 sekund.