Navštíveno 1690x

U novýho pc s oknama 7 home premium a aktuální verzi firefox a javy mě neustále seká java, at na youtube nebo třeba u kelly při prohlížení letáku. Ale u osttních prohlížečích to běží normálně. Nevíte čím to je?
Přošel jsem snad vše, oba produkty přenainstaloval, googlil vyzkoušel vše co tam radí. Firefox používám stím že mě nejvíc vyhovuje s panelem záložek a jsem na něj zvyklí
A nelze ani vypnout jedině přez správce uloch

28.12.2013, 21:10 |
AR hele nejseš sám, poslední verze FF nějak jebě i mě a to na dvou PC. Seká se, pomalá atd. :(
endru.ondra: asi si pleteš Javu a Flash. Skus flash odinstalovat pomoci tohoto navodu primo od adobe:
[ Link ] Pak naintaluj nejnovější verzi z
[ Link ]
LordPytl: tu mám taky nejnovější a furt se to seká.
a z ničeho nic vše funguje :D
Taky sem pouzival firefox taky kvuli zalozkam :) Pak sem poznal android , chrom , gmail, kontakty v telefonu, celkove mysleni googlu a ted si nedokazu predstavit ze bych pouzival neco jineho nez CHROM.
i když sem v chromu rozchodil záložky, tak zase nejde nebo nevím jak nastavit aby se mě neukládala historie docela mě to i štve
bohuzel to taky nevim nikdy sem to totiz nepotreboval resit.

03.01.2014, 14:42 |
Losky taky mám podobný problém, ale blbne mi myš. Reaguje občas pomalu, pak zase jakoby se zmáčkla 2x atd
myš je ve firefoxu? to je divný...
No já ne že bych něco zkrýval ale nechci to ukládat vůbec než to furt přemazávat

04.01.2014, 16:49 |
AR Losky: seš si jistý že to je jen ve FF? Dvojkliky signalizují buď umírající myš a nebo červíka. Jednu takovou krysku tu teď mám taky. Dělá double click i při jednom.

06.01.2014, 09:53 |
Losky promazal jsem nějaké programy, nahodil chrome a šlape marathonka jak nová:-)