Navštíveno 2788x

25.12.2013, 15:11 |
DITR zdravim mistni borce a mam dotaz obednava nekdo nejlepe z ostravy nebo okoli nejake veci z chiny alibaba.com dealersextreme.com atd? potreboval bych neco obednat docela nutne

25.12.2013, 15:24 |
DITR

25.12.2013, 15:30 |
AR a co ti brání v tom si to objednat sám?
neni tam náhodou minimální objednávka 500 kousků?

25.12.2013, 16:04 |
Rudi verano má pravdu!
Nicméně "obednavka" pobavila :-D
Na DX.com žádný limit počtu kusů není. Na alibabovi je... ale liší se to výrobek od výrobku podle požadavků výrobce :)

25.12.2013, 16:51 |
tesil A ja myslel, ze ma chut na cinsky oběd a ono se ma neco objednat.

25.12.2013, 17:40 |
DITR AR treba nemam paypal a nebudu ho zbytecne zakladat???? jo to bude asi tim!

25.12.2013, 18:40 |
AR ditr: paypal? wtf? na dx.com se dá koupit i bez paypalu....boha

25.12.2013, 19:10 |
DITR tak sory ze to nevim opravdu se omlouvam a klanim se vsevedomemu!
Objednával jsem z alibaby, místo 2ks iphonu přišly fake hodinky a soška. Od té doby only ebay. Jsem z Ostravy.

25.12.2013, 20:43 |
DITR na ebay taky neco vybiram jak to tam je s dodanim? pred par lety mi od tama znama o ednavala zakladni desku na notas a cekak jsem na to skoro pul roku
Taky uz jsem prisel o 2000 dolaru ;) takze radeji uz jen ebay. Nekteri cinani jsou jeste horsi jak cesi. Poslou ti neco jineho a je jim to fuk. Zalozi novy obchod a jedou dal.
Ono ani Ebay neni zaruka. Tam jsem 800 vdolku minus.

25.12.2013, 22:39 |
DITR vsude se najdou hovada

26.12.2013, 00:47 |
X-sat (M)
Kupuj jen od ověřených prodejců, s hodnocením a není problém ;-) Na wola narazíš všude...

26.12.2013, 03:25 |
soray Mnohokrát nákup na aliexpress od ověřených prodejců a vždy super jednání, nemůžu si stěžovat.

26.12.2013, 07:52 |
Sau Jestli to chceš eště pořešit tak písni, možem sa domluvit.
Za mne Aliepress nebo ebay, ale zboží pak nevychází o tolik levněji než je třeba u nás, když ještě připočtěš DPH + clo. Máš tam již domluvenou cenu dopravy což je u china air mailu přibližně měsíc dodání ale zase doprava zdarma (i když už je v ceně zboží), pokud budeš brát DHL či fedex tak většinou počítej, že u větších věcí má doprava stejnou cenu jako zboží samotné. Stalo se mi také, že mi české zastoupení Fedexu nabídlo lepší cenu dopravy než číňané (snaží se na dopravě vydělat). U ebaye i aliexpressu většinou žádná extra kvalita u běžného zboží z číny. Alibaba není o tom, že si koupím jednu věc, ale funguje spíš pro obchodní účely. Počet kusů, který je uvedený jako min. množství je pouze informativní a je to vždy jen o tom jak se domluvíte s tou kancelářskou myší v číně. Samozřejmě, že je možné sehnat od nich jeden kus ale je potřeba je přesvědčit o tom, že se jedná jen o testovací kousek a pak popř. budete brát víc. Cena je pak vyšší, ale dá se. Alibaba ale není o týdenní komunikaci s dodavatelem ale třeba několika měsíční si psaní s danným obchoďákem a následný postupný nárust objemu objednávek, jen tak se nechá alespoň částečně zamezit podvodům, a pak platby přes paypal atd. Za mě zatím ebay, aliexpress ani alibaba bez podvodu.