Navštíveno 3319x

Je to mozny?
Znamej koupil pro pritelkyni ntb, jsou tam samoze Win8 a ona je v pasti.
Jde to nejak legalne downgradovat? nebo je nejaka moznost?
V nejhorsim, jdou upravit Win8, aby vypadaly jak 7?
Diky!

23.12.2013, 22:30 |
Crimson | Upraveno: 2013-12-23 22:32:31
jasně at si sosne Classic Shell, nepozná že má W8, ať u nich zůstane,
výkonově jsou úžasný, spousty zábavy a vychytávek,
a kdykoli najede myší do rohu plochy, nabídne se jí Metro W8
jinak je přeskakováno a naběhne jí plocha jak je zvyklá u W7
kdykoli to může odinstalovat či zakázat
[ Link ]
Super, narazil jsem na to pri googleni
[ Link ] ale nevim, jestli to funguje OK
Ano tam to vidíš na screenu, spousty nastavení,
ale lepší do toho nešahat :-) jo funguje to ok
Ja k tomu mam jeden poznatek a to ze vetsina PC co behaji na Win8 jsou primarne staveny pro Win8.
Kolega nakoupil pro sekretariat a uctarnu laptopy s prijemnyma komponentama a ve chvili kdy jsme downgradovali zjistilo se ze nekolik komponentu (napr. sitova karta) nema ve Win7 ovladace.
Co si pamatuju bylo to docela bolavy ale nakonec se to nejak podarilo rozcchodit. Jen jako vzdy. Misto aby to trvalo 2-3 hodiny tahlo se to pres tyden.
Za me, cloveka kdo IT uplne nerozumi bych nedowngradoval.

24.12.2013, 07:27 |
Bucci upgraduj na win8.1
ja mam do osmicek start od stardocku. je sice za prachy, ale 5 dolacu nikoho nezabije a jde to pak nainstalovat i na vic pocitacu
zkousel jsem nekolik tech free, ale proti tomuto to nikdy nejak nebylo ono...
[ Link ]

24.12.2013, 20:30 |
Lu82 nechat win 8 a upgradovat na 8.1, samotne windowsi nabizi moznost ze ti budou nabihat hned na plochu. Jinak Win 8 už mám od minulejch vánoc a naprosta spokojenost. Vše chodi jak ma. PC jede cca 12h denne

24.12.2013, 21:29 |
koren "spousty zábavy a vychytávek" me teda rozsekalo
staci jen dodat - ostatne jako v kazdejch widlich:-)
upgrade nebrat, sežere to mnohem více místa než přímá instalace 8.1 :-) Jinak upravit do podoby 7miček a nic nepozná
A z 8 na 8.1 jde upgradovat nejak jednoduse? = zdarma?

25.12.2013, 08:51 |
jok3r tappaja: ano jde a zdarma,,, ale ja to v praci udelal, pak me nesel software a ntb sel do tovarniho nastaveni,,,, z 8.1 uz 8 nelze udělat a bod obnovy kterej sem si predtim vytvoril se aktualizaci smazal

25.12.2013, 13:04 |
Duri já mám zase s 8.1 zatím trápení...nevím z jakého důvodu ale dokážu po nějaké době otevřít v nastavení Tiskárny a zařízení (vždy se objeví Neodpovídá) a nic to nedělá...takže zase bod obnovy a pak to zase třeba 14 dní jde...nevím kde hledat problem
W8-W8.1 uplne jednoduse, zdarma ze store
I nastaveni a vse zustane stejne