Navštíveno 2023x

Pořídil jsem si nový stroj (thx VladaTDI) je v tom win7 jakýho použváte poštovního klienta, mám 5 mailových adres, něco je na mých doménách a něco na seznamu, používal jsem doteď outlook, ale nebránim se ničemu novýmu doporučíte něco? Děkuju.
Ja pouzivam Thunderbird, zkousel jsem i nejaky jiny klienty a tenhle mi vyhovuje nejvic a nejdyl...

22.12.2013, 08:22 |
xSam Já bych zůstal u outloku...

22.12.2013, 10:29 |
TROY TheBat
Windows Live Mail. Na nic jinýho jsem si nikdy nezvyknul. Hlavně vizuálně se mi prostě líbí nejvíc.

22.12.2013, 12:22 |
AR Outlook z office
Outlook je nesmysl, omezení velikosti PST souboru, dřív nebo později to začne ztrácet maily. Navíc začne tuhnout a být pomalý.
Za času WIN jsem používal jedině thunderbird.
V Live Mailu mám kolem 30-40 tisíc mailů a pomalý to není ani trochu. Outlook jako takový jsem zavrhnul, na můj vkus toho uměl moc (co jsem nepotřeboval).

22.12.2013, 13:45 |
AR cezetko: jaké omezení? Mám jeden pst soubor už několik let, faktem sice je že nearchivuju všechny sračky co mě dojdou a tak je jeho velikost cca 2GB a zatím nepozoruju žáden problém.
Outlook 2010: limit 50GB na jeden pst soubor. Takže o limitu nemůže být řeč. Hele, stejně ti co používají Thunderbird ho mají jen kvůli tomu, aby neměli za každou cenu cokoliv od MS. A zkuste mě přesvědčit, že nemám pravdu :)

22.12.2013, 16:56 |
cezetko | Upraveno: 2013-12-22 16:57:26
Milhauzz: Já jsem velmi rád používal věci od MS. Bohužel jsem tuhle úchylku měl už trochu dříve, než v roce 2010, kdy vyšel office, který problém s PST možná řešil. Nicméně v některé ze starších verzích ten problém byl a já pochopitelně později neměl potřebu složitě migrovat na MS a zkoušet, čím se to zase posere.
Jinak jen tak pro zajímavost, i na macu používám office od MS. A nepoužívám thunderbird :)
AR: netuším, co děláš, ale mě rozhodně 2GB omezený soubor šel do pekel za půl roku. A všechno si někam zálohovat a ztrácet historii mailů dříve, něž jsem akci dokončil, to stále pořádně za prd. A rozhodně nestojím o žádnou formu archivování způsobem, že už tam nikdy nic nenajdu.

22.12.2013, 17:14 |
AR Tak asi nějaký lokální problém, já zatím s outlookem žáden problém, a v historii mam maily nějaký ten pátek staré.
Microsoft Office Outlook a z jediného důvodu,
jedeme ho i ve firmě a tak můžu používat stejné archivy, kontakty, nakešované adresy atd.
Já jsem Thunderbird zkoušel, ale velmi brzy jsem ho zavrhnul... už si teda nepamatuju proč, ale zřejmě se mu nepodařilo kvalitně naimportovat moje staré maily z Outlooku, pojebalo to diakritiku nebo tak něco.
Jinak MS beru jako firmu, která umí designově super software, ale funkčně to občas vázne, takže něco od nich mám, něco ne. IE jsem zavrhnul kvůli pomalosti už dávno, ale Office nebo Windows Mail mi přijdou zatím "nepřekonané".
Zkoušel jsem dřív Thunderbird, The Bat abych nakonec skončil u čeho jsem začal - Outlook. Už jen kvůli Windows Phone ho budu používat (mám ho od Office 2000) dál, žádný problém jsem nějak nezaznamenal a to mám emaily od r. 2006 tuším (fakt je ten, že každý rok mám zaarchivovaný aby mi to nedělalo bordel), ale ze soukromé pošty mám jen jeden a bez problému.
cezetko: Hele, 2GB limit měly myslím office 2000, od 2003 nahoru s PST ve formátu unicode do 20GB. Když bylo pst v jiným fomrátu, tak nad 1GB to haprovalo, pravda. Ale to už je 10 let nazpět. Kdo jednou pozná exchange, outlook a mobil dohromady, nechce nic jinýho. Kolikrát taky na MS kleju kudy chodím, protože ne vždy se úplně daří, ale neznám lepšího emailovýho klienta než je Outlook.
Ok dík všem, koupim Office 2013 pro podnikatele tam to je součástí

23.12.2013, 23:16 |
War u Outlooku 2013 jsem se potkal se dvema problemy. Neumi automatickou aktualizaci slozek s IMAPem a co je vetsi pruser, activesync nesynchronizuje spravne maily vuci outlook.com na vlastni domene. Na diskuzich technetu jsou o tom stranky a stranky diskuzi bez reseni. Jinak outlook pouzivam take.

24.12.2013, 14:42 |
Shr3k Doporučuji vyzkoušet český emClient. Obzvlášť na Google Apps účty je perfektní.