Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Samsung Galaxy SIII mini

o Navštíveno 1529x o
o 19.12.2013, 23:07 | PK
Ahoj, začal mi najednou odcházet telefon, tak potřebuju novej. Od tý doby co přišel na trh, se mi líbí SIII mini, teď vychází kolem 5 tis, což je tak nějak max, co do toho chci dát. Jde ale o to, jak si dnes stojí oproti konkurenci, nebo i novějším telefonům od Samsungu v týhle cenový relaci. Rozměrově plus mínus, nechci nějaký pádlo. Preferuju Samsung, kterej mám i teď, tak kvůli lepšímu přehrání dat, kontaktů apod.

Předem díky za rady a tipy.

o 20.12.2013, 12:51 | PlusOne
Koupil jsem ho před pár měsíci, vycházel mi nejlíp v téhle cenovce co se týkalo procesoru, paměti, a verze Androidu. Rozměrově pro mě akorát (na chlapa mám poměrně malý ruce), nosím ho v kapse (votunil jsem ho ochrannou fólií plus origo návlekem od Samsunga, můžu doporučit). Výdrž baterie slušná, přes den zaplá mobilní data, semtam SMSka, semtam hovor, večer před spaním půlhoďky Candy Crush a vydrží dva dny bez problému.
Nemám srovnání s jinými telefony, takže s tímhle ti nepomůžu, ale jestli chceš reference relativně spokojeného uživatele, tak za mě určitě ANO.
o 27.12.2013, 15:19 | PK
Díky ;) Asi do něj nakonec taky půjdu. V tý ceně, pokud to zrovna není čína, tak stejně všechno vychází +- nastejno.
o 30.12.2013, 23:53 | ACEMajky
Manzelka ho ma, na me je pomalej,a le ja sem pacos (a hlavne jedu na Note3, takze je vse pomaly) :)
Manzelka je spokojena, presla teda z obyc founu
Pokud by te neco zajimalo, napis
o 31.12.2013, 11:08 | PK
Největší nevýhoda je ta, že se bohužel zalíbil i manželce a asi budu muset koupit dva :D
o 31.12.2013, 13:31 | ACEMajky | Upraveno: 2013-12-31 13:32:29
jo bacha, na trhu jsou 2 verze - s NFC a bez NFC

zalezi co na telefonu chces delat, pokud ho chces vyuzivat naplno a ne ho mit jen na telefonovani a obcas pouzit nejakou apku, tak bych zvazil porizeni spise S3ky
o 31.12.2013, 13:49 | PK
Primárně telefonuju, sem nějaká fotka. Využil bych gps, wifi na net. Jinak nic extra. O NFC vím.
o 31.12.2013, 14:00 | ACEMajky
OK, S3 ma rozhodne lepsi fotak, ale pokud jen dokumentarni foto, jako ze nekam neviditim , tak si to vyfotim a td... tak OK
jinak zene uz ted trochu vadi absence automatickeho jasu podsviceni oproti S3,ale da se zit
o 31.12.2013, 14:30 | PK
Teď mám Samsung S8000 jet, kterej má 5mp, display taky dobrej. Štve mě, že si zase tolik nepomůžu. Samo lepší procesor, paměť apod, ale to pro mě není nějak důležitý...
o 25.01.2014, 11:41 | PK
Nemá někdo, nebo neměl někdo v ruce Lumii 625? Já měl v ruce akorát maketu, funkční telefon jsem ještě neviděl. Zajímá mě, jak je na tom ve skutečnosti ten display. Ve videích vypadá celkem dobře, ale jak jsem psal, na živo jsem ho ještě neviděl. Díky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3089 sekund.