Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak na zmrda na bazos.sk??

o Navštíveno 2055x o
o 19.12.2013, 14:30 | macek
na Bazos.sk jsem koupil neco na dobirku dotycnej poslal foto ale v baliku prislo nebo jineho respektive to same ale fejk jak prase jak to mam dal resit?? podat trestni oznameni?? ale je to SK tak nevim jestli to ma cenu??
Psal jsem na podporu bazose aby mi poslali telefoni kontakt atd a jestli ten zmrd tam jeste inzeruje tak cekam na odpoved
nema nekdo podobnou zkusenost??

o 19.12.2013, 14:44 | tesil
Napapijri, Bratislava?
Jen tipuju, vim, ze jsi tady o tech hadrach psal a znam cloveka, kterej tyhle padelky cpe pres bazos i k nam.
o 19.12.2013, 14:57 | macek
Mam na slovensku znamou od ni obcas neco koupim vozi to primo z italie je to vse 100pro ale bohuzel ted to bylo v rychlosti pro kluka jako darek a od nekoho jineho.ja kupuju vzdycky jenom v Paladiu nebo na Chodove obcas ale hodne malo od ty znammy ale bohuzel ted sem naletel no:-)ale nechci to nechat jen tak plavat uvidim co mi napisou z bazos.sk
o 19.12.2013, 15:02 | tesil
Hod mi do mejlu jeho jmeno, pokud to byla Bratislava. Jak rikam, jednoho znam a dalo by se to vyresit.
o 19.12.2013, 15:07 | macek
Mam jen mail na jmeno a telefon cekam jestli mi to poslou tak ti zatim poslu aspon to co mam dik
o 19.12.2013, 15:13 | macek
tak sem Ti to poslal akorat to prislo telefon atd z bazos.sk prej jestli nedojde k dohode tak mam podat trestni oznameni na policii
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3099 sekund.