Zdravim! Vyklizim sklep a potrebuji se zbavit dvou kol. Potiz je, ze netusim co za to.
1. Horak znacky Amulet (tenkrat vyhralo kolo roku), kazdopadne jezdil jsem na nem jen ja. Pred 3 roky jsem jej odvezl do servisu s tim, at jej pripravi na vikend na horach, aby se na nem partnerka nezabila, takze vycentrovana kola, nove lanovody, nove brzdy a sestelovano. Od te doby stoji ve sklepe.
Fotky:
[ Link ] 2. Tatovo silnicka Favorit. Kupoval ho nove on a kdyz me bylo cca 12, tak si ho vzal rodinny znamy (zavodnik na silnickach) a komplet jej dal do parady. Novy lak, nova prehazovacka, nove brzdy, nove lanovody, berany potazeny, proste komplet nove kolo. Ja bohuzel rodice zklamal, v te dobe me zajimalo spis BMX, takze na kole od te doby nikdy nejel a stalo do dnes ve sklepe, coz je videt na retezu (pekne rezavej). Ale jinak velmi pekna stylovka. Kamarad mi za nej nabidl litr, tak netusim, zda jej pustit, nebo si narokovat vice.
Fotky:
[ Link ] Budu rad za kazdou smysluplnou radu od lidi, ktery do toho vidi. Dekuju!