Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Naceneni jizdnich kol (1x horak a 1x Favorit)

o Navštíveno 1653x o
o 18.12.2013, 20:35 | gizmi
Zdravim! Vyklizim sklep a potrebuji se zbavit dvou kol. Potiz je, ze netusim co za to.

1. Horak znacky Amulet (tenkrat vyhralo kolo roku), kazdopadne jezdil jsem na nem jen ja. Pred 3 roky jsem jej odvezl do servisu s tim, at jej pripravi na vikend na horach, aby se na nem partnerka nezabila, takze vycentrovana kola, nove lanovody, nove brzdy a sestelovano. Od te doby stoji ve sklepe.
Fotky: [ Link ]
2. Tatovo silnicka Favorit. Kupoval ho nove on a kdyz me bylo cca 12, tak si ho vzal rodinny znamy (zavodnik na silnickach) a komplet jej dal do parady. Novy lak, nova prehazovacka, nove brzdy, nove lanovody, berany potazeny, proste komplet nove kolo. Ja bohuzel rodice zklamal, v te dobe me zajimalo spis BMX, takze na kole od te doby nikdy nejel a stalo do dnes ve sklepe, coz je videt na retezu (pekne rezavej). Ale jinak velmi pekna stylovka. Kamarad mi za nej nabidl litr, tak netusim, zda jej pustit, nebo si narokovat vice.
Fotky: [ Link ]

Budu rad za kazdou smysluplnou radu od lidi, ktery do toho vidi. Dekuju!

o 18.12.2013, 20:39 | PlusOne | Upraveno: 2013-12-18 20:42:47
Jestli ti za toho Favorita někdo nabídl litr, tak neváhej, a prodej mu ho. Víc za něj těžko dostaneš.
Pseudohorák to samé, z tohohle jsou na horské kolo už snad jen pláště, SHIMANO SIS byl úplnej základ, navíc je značně "odentované" :-) Takže litr max.
o 18.12.2013, 20:45 | Pepíno_Honda
souhlas...
o 18.12.2013, 20:49 | gizmi
chlapi: myslel jsem si to. U toho horaka me stve, ze to neni tak dlouho, co jsem do nej narval nejakou kacku. S tim Favoritem me to bylo jasny hned a to ta rekonstrukce stala 1000 penez (v te dobe a to za material ze znamosti)...ale tak neresim..horaka nabidnu za litr a Facko pustim taky tak :)
o 03.02.2014, 20:28 | gizmi
Musim se pochlubit s pribehem "Favorit"..prepisu z FB:

Tak pro silnicku Favorita si jede autobusem z Prahy kupce :o) Sice jsem pul hodky meril suplerou co potreboval, ale pry je to nejaka sportovni verze a hned si pro ni jede Zpet si ho poveze vlakem - no lidi jsou ruzny a ja budu mit ve sklepe o neco vic mista. Jeste se zbavit meho predchoziho horaka a dole je uklizeno :o)

a ted:

Jako lidi, zazitek neuveritelny!!!! Prisel klucina, kouknul na kolo, dal 1000,- a povida: je mozny dofoukat kola? Ja bych na nem odjel. Mu povidam: v kolik vam to jede? V 20:07 z hlavaku. Ja: no je 19:58, sice to je kousek, ale nevim nevim. On: dofoukame a stiham. Dofoukalo se, nasedl a ODJEL. 20 let stare kolo, 20 let nemazane, 20 let stare duse!! Volal z vlaku a prej cajk. V Praze prej vylozi a ma to domu cca 10km, tak je rad ze neuchazi, pac dojede. No mladej klucina - rizek PS: povidam mu: cim jste prijel - 12 trolejbus nebo 2jkou tramvaji? (radil jsem mu jak ke me)..on: no ja jel nekam k Intersparu (pro neznale cca 2km pryc odeme) a tam vystoupil a dobehl (byl oblecenej silene na lehko - sportovne).. To je zazitek zase :D
o 03.02.2014, 20:30 | gizmi
Tak jeste prodat horaka a budu happy za uklizeny sklep :)
o 03.02.2014, 21:14 | crestik
nabídni to vedle...a zítra večer napíšeš story, jaks ho ráno prodal a někdo na starém horáku zajel na oběd na Orlí hnízdo :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3273 sekund.