Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > aukro-kamera

o Navštíveno 1774x o
o 15.12.2013, 16:47 | endru.ondra
Mohlo by to nějak fungovat nebo jak si myslím to bude jak čínský zesíky [ Link ] ?

o 15.12.2013, 16:50 | Mr.Scully
Podle mě to bude šrot největší. Měl jsem čínskou autokameru za litr, což je v Číně skoro špičkovej model, samozřejmě fullHD apod., dokonce jsem si našel recenze a youtube ukázky - a stejně ta kvalita byla za očekáváním a vrátil jsem ji zpátky, prostě to nešlo rozumně použít. Tohle bych tipnul, že bude ještě horší model.

Když už šetřit, tak aspoň nějaká ta Prestigio za dvojku, co tu někdo dával odkaz na Alzu, by asi byla podle mě lepší volbou.
o 15.12.2013, 16:58 | endru.ondra
Jen sem to tak z nudy projíždel, za 300 by to možná šlo, nikde sem ani nenašel video třeba na youtube
o 15.12.2013, 17:15 | Only_One
u téhle kamery je víc modelů a mají stejnej obal na první pohled, ale docela dost se liší výbavou. Musel by sis najít nějaké diskuze kde se řeší ty testy, protože jedna z nich je docela použitelná a zbytek je docela odpad i za 300kč
o 15.12.2013, 18:23 | AR
Mr.Scully: jak psal o_o tenhle obal využívá více výrobců, tak možná si měl jeden typ a recenze si četl na jiný.
o 15.12.2013, 18:31 | Mr.Scully
Jj, tak já nemyslel přímo tenhle konkrétní, na ebay bylo x typů označených podobně a já hledal přímo konkrétní podtyp, co jsem si vybral. Ta "moje" byla K8000 s nějakým G-sensorem a 1080p rozlišením a podle youtube vypadala fakt dobře, ale realita byla prostě zřetelně horší a navíc to ostřilo někam úplně jinam, než mělo.
o 15.12.2013, 18:42 | endru.ondra
Co jsem koukal tedko na aukru je Goclover dvr hd a dá se novej koupit za pár korun ze zárukou a i pěkný video na youtube [ Link ] a video [ Link ]
o 16.12.2013, 00:34 | Mr.Scully
No tohle video mi přijde příšerný, to můj tři roky starej mobil dělal lepší. To bys nepoznal ani Boeing 737, kdyby ti havaroval přímo před autem.

Podle mě má kamera význam, když tam jdou přečíst SPZ.
o 16.12.2013, 15:52 | endru.ondra
Ještě najdu nějaký test,tohle je rozlišení 640X480 co tam psal
o 16.12.2013, 17:51 | Rudi
Jestli chceš kameru, kde půjde přečíst RZ, tak si připrav pořádnej baťoh. Za todle bych nedal víc jak pětibábu a bral to v autě spíš jenom jako takovej bonus...
o 16.12.2013, 20:28 | endru.ondra
a kolik by stála? bral jsem takhle že tohle video bylo v nejmenším umí i lepší rozlišení
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3149 sekund.