Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R:Pískování pro domácí účely...

o Navštíveno 2220x o
o 14.12.2013, 11:35 | Schejby
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo náhodou zkušenost s těmito "hračkami".

Pískovací pistole MINI:
[ Link ]

Pískovací souprava MINISAND
[ Link ]

Sander PROFILE:
[ Link ]

Je mi jasný že to nebude nic TOP za tu cenu.... ale na to domácí šmrdlání sem tam by to mohlo stačit si myslím.... Jen jestli to na tom aspoň trochu vydrží třeba na hliníku :-) Na skle to drží to jsem si už zjistil...

Dík za postřehy :-)

o 14.12.2013, 12:25 | AR
Já to zkusil, pistoli už nevím co to bylo zač a vyzkoušel sem x kompresorů s různými průtoky a nepodařilo se mi opiskovat ani prd
o 14.12.2013, 14:06 | Schejby
No shlédl jsem pár videi a docela jim to šlo :-) někde dával i nějakou sodu bylo na lahvi napsáno.. třeba se ještě někdo ozve zatím díky :-)
o 14.12.2013, 19:26 | pirula
Pískuju v práci s pistolí co prodávaj v Lidlu . Problém je v tlaku vzduchu , máme 7 Bar a to stačí tak na vypískování na sklo .
o 23.12.2013, 16:43 | Schejby
Tak nakonec jsem pořídil jinou :-)( kde jsem jí musel ještě dodělat pač v trysce nebyla díra).... dneska odskoušeno na sklo :-) a hliník to vyčistí taky jen to chce větší tlak :-)
o 24.12.2013, 16:13 | 1kw
Jaký je už použitelný ?
o 24.12.2013, 16:35 | Schejby
Zatím jsem na sklo to jsem měl písek (Abr. materiál P090) docela dost jemný počítal jsem že to bude víc hrubší Na to sklo je ideál od 8 barů po takovejch 6 barů pak to moc nechce vybouchat :-) A na hliník budu mít možnost až po 13. lednu to budu v práci .. domam mám jen malej kompresor. Dám pak vědět :-)

Pistol nakonec jsem vzal tuto: [ Link ]
PS: Jen na rychlo jsem to zkusil na sklo přes šablony.Malá ukázka Jen mobilovka

PS:2 vím že to je krám ale na začátek to stačí pak se koupí jiná...

foto k příspěvku  od Schejby

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3226 sekund.