Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Univerzální dálkový ovladač k PC

o Navštíveno 1445x o
o 11.12.2013, 10:49 | M.a.R.i | Upraveno: 2013-12-11 10:52:44
Ahoj,
co říkáte na tuhle věcičku?

verze s repro a mikrofonem:
[ Link ]

verze bez
[ Link ]

Nějak mám strach z integrovaný baterie, abych ovladač po roce nevyhodil do koše. Používal bych to při propojení PC s TV. Když ležím na gauči a čumím na filmy, líbí se mi, že je v ovladači integrovaný i IR. Ale netuším, jestli lze dát do paměti více zařízení (repro, TV, případně časem třeba světlo).
Možná je klávesnice a air mouse zbytečná, ale zase si říkám, že mě to možná časem chytne a občas budu brouzdat po netu v pohodlí gauče :).
Taky jsem přemejšlel, že bych si koupil nějakej gamepad na závodní hry a třeba by byl tenhle ovladač dostačující. Hry hraju už velice sporadicky, za poslední rok jsem vlastně hrál tak 1h :)

o 11.12.2013, 10:51 | M.a.R.i
Mele F10 pro

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 11.12.2013, 11:17 | AR | Upraveno: 2013-12-11 11:19:23
mám doma, tedy předchozí verzi bez mikráku a mám to pro htpc a zatím funguje ok, i ta gyroskopická krysa se dá používat ;)

edit: teď čtu že to chceš i kvůli IR...tak to se obávám že to nebude umět co chceš, to moje má taky ir ale nedokáže to suplovat jiné ovladače, to IR je jen pro zařízení od stejného výrobce. S pc to komunikuje rádiově.
o 11.12.2013, 11:28 | M.a.R.i | Upraveno: 2013-12-11 11:29:11
A jak jsi na tom s výdrží baterie? To IR teda zamrzí :/,jsem pochopil, že to funguje taky jako univerzální dálkový IR ovladač.

Tady třeba to IR zprovoznil někdo s IR zásuvkou:
[ Link ]

edit:
"this is nice air mouse with keyboard, and it also has a Infrared which is controlled by one button"
Takže asi IR funguje pouze jako ON/OFF

Případně doporučte něco jiného do cca 600kč.
o 11.12.2013, 11:31 | AR
baterka zatím nemám tucha. Mám to cca půl roku doma, nabíjel jsem to jednou a to po koupi a zatím nebyla potřeba.

IR fakt netuším, já to jen před tím půlrokem zběžně proběhl a zjistil že to nejde tak sem dále neřešil protože jsem to stejnak nepotřeboval.
o 11.12.2013, 12:28 | Rocco.
když čučim na film z pc, tak ho ovládám aplikací v mobilu a funguje to perfektně.
o 11.12.2013, 15:33 | Ravo
když čučím na film, tak používám klasickou bezdrátovou myš kterou mám přes USB připojenou jako druhou (u mě je to trošku rozežanost - Logitech Revo - ale má super signál přes celou místnost no problem :)
A když chci dělat něco složitějšího, tak s sebou vezmu i bezdrátovou klávesnici

Ale asi ten ovladač bude v pohodě, v ložnici mám Dlink BoxeeBox a ten má hoodně podobnej ovladač vč. klávesnice a browsovat se na tom dá.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4175 sekund.