Navštíveno 1204x

10.12.2013, 23:05 |
macek | Upraveno: 2013-12-10 23:05:48
Jooo sou to kabrnaci preju jim to :-)))) prazsky esa sou s tim rozpoctem a hvezdama pro ostudu somraci:-))
Vrba je frajer
Vrba je PAN trener a toudel z Plzne jen tak nekdo z jineho tymu neudela .... ted aby rozhejbal trichu repre, no uvidime jak se bude darit, ale ja mu verim a doufam ze bude delat vse co je v jeho silach a ted nahrada na Vrbu di pzne? koho typujete?
No byly to nervy, góla jsem měl teda přímo před očima (stál jsem za brankou), ale ani jsem v první chvíli nevěděl, jestli platí, bylo to hektický a pak už radost...
Do Plzně jde Uhrin mladší, což je trošku rozporuplná volba, ale ono moc trenérů volných není.

11.12.2013, 00:06 |
gizmi Mr.Scully: Uhrin sice ano, ale do te doby, nez si Bobrák Horvi udela licenci :o)
Jinak jako spravnej Plzenak jsem dal prednost malovani bytu a prekvapilo me, ze Plzen vyhrala. Vetsinou jsem to vzdy vedel od sousedu a z hospody na proti, ale tentokrat ticho. Pak koukam na TV a ejhle :D A to jsem si chtel vsadit na Rusaky :)
Úspěch Vrby je z 80% psychologie, on jako jeden z mála umí namíchat mix autority a přátelství. Když vidím pošuky typu Rady, kteří jsou schopni seřvat každého, nebo naopak čtyřicetileté trenéry, se kterými si zkušení hráči vytírají zadek... tak se obávám, že druhý takový už aktuálně není.
Horvi trenérem asi bude, ale nevím, jestli zrovna on bude tím správným. On je spíš takový kamarád se všemi a to by nedělalo dobrotu.
Jinak loučení s Vrbou docela emoce... co jsme s ním prožili posledních pět let, to se hodně dlouho opakovat nebude.
Ono možná trenéru bude dost, ale pokud trochu přemýšlejí, tak to mají 50/50, ono musí si spočítat, pokud pod jeho vedením Plzeň bude pořád držet nebo vyhrávat, tak si hooodně polepší a může očekávat další i lepší nabídky, ale pokud to bude naopak, tak může počítat, že si může hledat práci někde ve fabrice, protože ho nikdo chtít nebude, což je bohužel realita