Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PayPal rada

o Navštíveno 1691x o
o 10.12.2013, 21:53 | hawai | Upraveno: 2013-12-10 21:53:21
Potřeboval bych radu. Ztratil jsem platební kartu, na kterou jsem měl nastavenej PayPal, kartu jsem zablokoval, takže z PP nešlo platit. dnes mi dorazila nová karta, chtěl jsem si jí na PP přidat, ale nějak mi jí to nechce vzít :-( píše mi to tuto hlášku:

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

Poradí někdo co s tim? Ještě mě napadlo si na PP místo karty nastavit rovnou účet, ale nevím jestli bych neplatil nějaký poplatky jako za zahraniční transakce? přes kartu jsem nikdy žádný poplatky neplatil, tak bych rád aby to tak zůstalo.

o 10.12.2013, 21:56 | CVakk
má nová karta povolení na online platby ?
o 10.12.2013, 21:58 | hawai
je to od mbank, tak předpokládám že jo, nebo kde to zjistim? tohle jsem nikdy neřešil, předtim mi to fungovalo automaticky :-)
o 10.12.2013, 21:59 | mrazik
Tohle vypada, ze nema povolene platby pres net. Mam pocit, ze nove karty to maji standartne.
o 10.12.2013, 22:02 | CRK
v IB
o 10.12.2013, 23:45 | Tweety_xx
no nové karty třeba u KB to nemaj, musí si to člověk nechat aktivovat.
o 10.12.2013, 23:55 | radaman
Má u spořky. Před rokem jsem dostal novou a musel aktivovat. Nějakej borec přes Ebay tu není? Potřeboval bych poradit...
o 11.12.2013, 00:17 | Tweety_xx
borec přes ebay ne, ale třeba bude nekdo vědět. nahod o co jde.
o 11.12.2013, 09:31 | hawai
tak vyřešeno. musel jsem si jen nastavit limity pro onlineplatby a už to jde :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3315 sekund.