Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Pajc na goretex

o Navštíveno 1170x o
o 10.12.2013, 19:55 | Tomášek
kluci, jaky pouzivate pripravky na osetreni bot s goretexem? chteli bysme je do startu necim napajcovat, ale u nas v obuvi pani ani pomalu nevi co to goretex je.. diky za zkusenosti

o 10.12.2013, 19:57 | mr.brain
A já se hned přídám na to samé, akorát softshell a kalhoty :)
o 10.12.2013, 20:07 | Mišell
na boty: Pokud jsou celokožený, je ideální impreg.sprej na kůži - obsahuje olej, kondicionér. Můžeš použít i vosk, ale bacha na změnu vzhledu. Osobně bych to u novejch bot nedělal, počkej tak dva roky až budou vypadat všelijak a pak klidně, vosk vydrží v botě dýl než sprej. Pokud máš kombinaci kůže textil, nebo jen textil, tak použiješ sprej. Samozřejmě by na něm mělo být, že je určený na membránovou (GTX) obuv. Co se týče značek, je to podle mě jedno. Zajdi do nějakejch sportovek a vyber si. Namátkou třeba Grangers, Toko, Atsko, Tarrago, Nikwax,...

oblečení: Máš dvě možnosti. Buď sprej, nebo impregnace do pračky (dělá se buď samotná, nebo 2v1 s pracím prostředkem. Co se týče značek, platí to samý co jsem psal k botám, samozřejmě jinej druh. Na softshell se dělá i spešl, ale nijak bych to nehrotil.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.336 sekund.