Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PC AlI in One - Asus

o Navštíveno 1416x o
o 08.12.2013, 23:39 | HIGHTOWER | Upraveno: 2013-12-08 23:44:18
Poohlížím se po novém PC/NTB a tak jsem natrefil i na toto, má s tím někdo reálné zkušenosti? Není to už moc spatlanina? Jak je na tom obecně Asus u PC? Mám tablet Asus s klávesnicí a jsem spokojen, ale nevím jak u PC. Případně nějaké další nápady, možnosti podobných řešení?

Ještě doplním, že PC bych používal na net, office, práci s fotkama a videem, koukání na filmy, hry nehraju.

[ Link ]

o 09.12.2013, 05:14 | walish
A není lepší za tu cenu normální PC? Práce s fotkama,videem apod. vyžaduje dost RAMky. Pokud AIO, tak třeba [ Link ] nebo něco podobného,ale pokud by byla možnost, tak bych za těch 30tis. koupil klasické PC s jedním menším SSD diskem na systém, jedním velkým na data a 16GB RAM. Třeba něco takového: [ Link ] - dokoupit RAMKU a máš super stroj. Vím,že hry nehraješ, ale parametrově je to slušný komp.
o 09.12.2013, 13:09 | HIGHTOWER
tak výkonější [ Link ]

Tablet: 18,4" displej, rozlišení 1920 x 1080 bodů, LED podsvícení, čtyřjádrový procesor Tegra 3, 2 GB operační paměti, 32 GB disk, Android 4.1 Jelly Bean.

Počítač: čtyřjádrový procesor Intel Core i7-3770 (3,4GHz, 3.9GHz v turbo režimu, 8M Cache), 8GB paměti DDR3, grafická karta NVIDIA GT 730M (2GB), 2TB pevný disk, DVD±RW mechanika, WiFi, GLAN, USB 3.0, HDMI, webkamera, čtečka karet, Windows 8, DVB-T tuner.

Líbí se mi, že lze vzít jen displej a třeba si pustit na něm TV, film, ale přitom se dá při propojení toho PC s TV, monitorem, klidně pracovat.

Jak se znám, když se to nevys..., tak mi to vydrží 6-8 let, jako současný NTB, mám ho od r. 2007. Má Asus šanci tak hlouho vydržet? K PC/NTB se chovám slušně, provádím údržby, na NTB mi odešel jen 1x disk, jinak vše OK (ale nyní už prostě nestíhá :-( )
o 09.12.2013, 14:16 | AR
ty kráso, hračka to je pěkná ale ta cena? ale pokud prachy neřešíš tak asi ok. Jak dlouho to vydrží tězko soudit, hraje tam dost faktor kliky, může ti to hrát rok a pak šmitec a nebo klidně 10 let.
o 09.12.2013, 14:23 | HIGHTOWER
Tak cena, ono, za 2 věci - PC a tablet na doma, vlastně i TV, dá se i ta levnější varianta s menším výkonem, kolem těch 27. Já ten současný NTB kupoval za 32 a rozhodně toho nelituji, za těch 6 let se mi to vyplatilo, jediná další investice byl disk cca 1500, jinak OK.
Nevím, co udělá sena teď, po intervenci, to by šlo klidně o 2-3 tis ještě nahoru a to už bych si rozmýšlel. Ale když vezmu koupě klasického PC, k tomu monitor, nějaké drobnosti okolo, a jen za 1 věc, tak to cenově vyjde na cca stejně...

Tablet Asus mám 1,5 roku a bez problémů, a to ho nosím stále sebou, ale s klasickými PC od něj nemám zkušenost :-(
o 09.12.2013, 15:26 | MazliG | Upraveno: 2013-12-09 15:27:46
já kupoval tátovi asi před dvěma měsícema tenhle:

[ Link ]

ten první odkaz za 30 je masakr - ale jestli nemusíš počítat TGMka, tak ok .o)
o 09.12.2013, 15:29 | MazliG
mmj- před těma 2a měsícema stál přesně o litr méně - asi vítr Máchale a intervence ČNB

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3101 sekund.