Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tak už jsme zase "slavní"

o Navštíveno 3796x o
o 07.12.2013, 23:41 | Kamil

o 08.12.2013, 00:12 | Tuner#2
Já když to video dneska slyšel, tak jsem se za něj opravdu styděl... Bohužel takových je tam většina :-/
o 08.12.2013, 00:17 | MazliG
já když jsem to slyšdl, tak jsem se upřímně zasmál.

Ve 25 bych se styděl, ve 35 se směju až mi plíce nestačí a dovolim si tvrdit, že tím, že bereš 200 měsíčně v politice žádná lepší elita nejsi a tady je to krásně vidět .o)

- tady se nebavíme o Havlovi, Pafkovi, a jim "podobných". Tady se bavíme z 90% o stejnejch lidech jako jsme my - jenom oni na to maj známý a žaludek ...

o 08.12.2013, 00:23 | MazliG
kdysi jsem si občas v sobotu a neděli zapnul nějakou politickou debatu - ALE dneska, se na to nedá ani koukat, pozoruju, že ať je to ten, nebo ten - mluví stejně, používají stejný debilní věty, slovní obraty, hesla, přímo nikdy neodpoví, natahují vše jak špagety ... - zkrátka napříč spektrem je to defakto ubohý bych řekl .o(
o 08.12.2013, 00:56 | Tuner#2
Tak já to mám opačně, v 25ti jsem se tomu upřímně smál, teď 35 za dveřma a je mě z toho spíš smutno...
o 08.12.2013, 08:44 | Crimson
Já to vidím asi tak: dostal jsem se do Parlamentu, hurááá, po mně potopa, hlavně tu nějak vydržet 4 roky

Krásně ten rozdíl vidíte na Babišovi, už to poznává,
chce makat, chce konstruktivně řešit věci, byl tak zvyklej ale ..

vždy končí se slovy? "To zas byl zbytečnej den v Parlamentu"
o 08.12.2013, 09:03 | Only_One
No mě to pobavilo a další politik má ostudu na několik let dopředu
o 08.12.2013, 10:07 | Downland
ja nevim slysim dva lidi co se bavi o tom ze se jednomu nechce na pohreb tot vse. nejsou to nadlidi stat tam ja tak sem rekl asi to same nebo neco podobneho. kdyby rikali ta cerna tlama to ma konecne za sebou nebo super pujdu na pohreb a za statni penize si tam udelam peknou dovcu apod. tak to by me taky nasralo.
o 08.12.2013, 12:08 | MazliG
jako Ozzy - myslim, že je to výstižný a Babiš se svou pravdoprostořekostí to řekl po prvních dnech v parlamentu

- taky jsem to psal nahoře, dříve i ty diskuze v TV byly trošku o tématech, myslím 10 let dozadu, dneska se tam Ugo Ješitové hádají jak malí jardové, melou stále stejná hesla, slovní obraty a defakto umí i hovno natáhnout .o)
o 08.12.2013, 14:48 | HIGHTOWER
Ostuda je to ani ne v tom, jak a co řekl, co myslíte, všude je to samé, každej má nějaké takové keci, tím ho neomlouvám, ale ostuda je to, že se to dostane ven...

Asi tak nějak. A kdo si myslí, že Obama, Merklová, Hollande, Cameron, Putin, prostě kdokoli, takto nemluví, pokud vědí a nebo si myslí, že je nikdo nemůže slyšet, tak to je asi největší naivka...
o 08.12.2013, 15:21 | radaman
TrikyLeaks: [ Link ] :-D
o 08.12.2013, 16:07 | .mycTD
1. z domaciho pohledu jsou na presdrzku uz jen ty uvahy o vyslani specialu vs. cesta sockou*, u Zemana si kluci taky asi splhli :-)
2. stejne jako v rodine je asi vhodnejsi aspon predstirat, ze na pohreb jedu vyjadrit nekomu uctu -zvlast kdyz dotycny v mezinarodni politice znamenal asi tak 1000x vic, nez ja.
3. ze je deni ve snemovne monitorovane vi kazdy, kdyz posilam pracovni email, tak taky beru v uvahu, ze netusim kam to kdo preposle a nepisu tam zadne sracky.
4. ze se nejak vyjadruju ja neni duvod, aby to delal premier, bo ja udelam kokota max ze sebe a ne z 10mega lidi, ktere zastupuju.
o 09.12.2013, 11:40 | radaman
cely zaznam ze snemovny: vnd.youtube:RhimCz0NlXA?vndapp=youtube_mobile&vndclient=mv-google&vndel=watch
o 09.12.2013, 14:30 | Rustapha-659

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 09.12.2013, 15:23 | Mr.Scully
1. Že se tak baví dva chlapi, je naprosto normální a rozumím jim. Miloš by udělal ostudu a stejně by ani nevylezl do letadla, Rusnokovi se pro změnu nechce letět na pohřeb někoho, s jehož názory a činy se pravděpodobně neztotožňuje (třeba já osobně Mandelu velmi nemám rád).

2. Že se tak ovšem baví ve Sněmovně, kde se každý štěk a každý ukazováček zaznamená a probírá další půl roku, protože jsou všude mikrofony a kamery, je tedy dost smutná reprezentace státu. Ale stejně asi nikdo nečekal, že nikým nezvolená a Milošem svévolně dosazená vláda předvede něco slavného.
o 09.12.2013, 18:19 | radaman
správnej link: [ Link ]

Z telefonu to bylo nějak na prd...
o 09.12.2013, 20:09 | semysak
Na facebooku

Masaryk: "Ty krávo, mě už z těch ratanovejch křesel bolí prdel, seru na to dneska, vole."

Čapek: "Já už taky musim za psem, ty vole, jinak mi to tam zechčije a Olga se posere."

Masaryk: "Ty máš čokla, vole?"

Čapek: "Jo, píšu vo tom takovou pičovinu pro fakany."

Masaryk: "Kreslí ti to brácha, jo?"

Čapek: "Bráchu mrdám, vole, čokla snad ještě nakreslim, né?"

Masaryk: "Seš kretén, vole...(smích)"

(via Divadlo Demago)
o 10.12.2013, 16:01 | .mycTD
:-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3249 sekund.