Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > někdo z Mladé Boleslavi?

o Navštíveno 1250x o
o 07.12.2013, 22:04 | Proffesor_W
Pomalu se rozhlížím po novým daily ghetto driveru, v M-L se podle tipcarsu nachází tyhle dva škopky. Našel by se někdo kdo zná ten bazar (Autobazar HL), popřípadě ty auta, nebo se chce svézt? Zajímal by mne především stav motoru, převodovky a jestli je to shnilý (lemy,uložení tlumičů, nosníky, víčko nádrže,dveře) popřípadě jestli to nebylo šestkrát přez boudu při nějakejch místních pouštních válkách. Je mi fuk jestli to má dodrbaný nárazníky nebo nějaký škrábance. Ale rád bych aby mně to dovezlo do práce. Přednost má ta 3.2 V6, ta 3.0 by musela být hodně velkej šampón, ale když už je to v jednom bazaru ...

autobazar Autobazar HL, Martinovice na proti autosalonu Hyundai-Škoda, 29406 Sukorady, okres Mladá Boleslav

[ Link ]

[ Link ]

o 08.12.2013, 17:57 | HIGHTOWER
Před 2 roky jsem se tam byl podívat na jedno auto, nic moc, než jsem někoho sehnal, než to natočili, než jsme to jeli projet, přišlo mi to, že jim je jedno, zda prodají nebo ne, přístup byl děs. Auto docela dost much, takových těch malých, ale když se to sečetlo, tak docela opruz, a o nějaké slevě nechtěli ani slyšet. Ostatní auta, co tam měli, mi přišlo spíše plechovky, jestli 5 jich bylo OK...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3128 sekund.