Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > webasto(voda) + lpg

o Navštíveno 1943x o
o 07.12.2013, 13:31 | Jozzo
Ahoj. Máte někdo tuhle kombinaci? Zajímalo by mě zapojení hadic.

Kde máte nebo by jste přetnuli hadice. Případně jsem ještě četl že dát reduktor do série i s webastem.

foto k příspěvku  od Jozzo

o 07.12.2013, 23:44 | radek.613
Reduktory se zapojují:

SERIOVĚ u všech okruhů, kde je trvalý průtok media a o topení/chlazení kabiny rozhodují klapky odklánějící proudění vzduchu skříní topení (tedy systémy, kde i v létě když se netopí nebo jede klima je stále konstantně výměník tepla ve skříni topení promýván horkou vodou z motoru a pomocí klapek je zabráněno proudění vzduchu pro kabinu skrz něj).

PARALELNĚ u všech okruhů, kde je na okruhu toku horké vody do výměníku topení osazen ventil, ovládaný táhlem či podtlakem/servem od elektroniky řídící vytápění kabiny. Tyto systémy totiž při požadavku na NEtopení/klimatizování kabiny uzavírají průtok vody výměníkem ve skříni topení, tento tím pádem vystydne a i když je trvale profukován vzduchem pro kabinu, je studený, takže jej neohřívá. Kdyby se reduktor u tohohle systému zapojil seriově, fungoval by jen ve chvílích, kdy se v autě topí, jinak by byl odříznut od průtoku horké vody a zamrzl. Proto paralelně, aby měl stále svůj průtok a ohřev, i když je výměník v topení odstaven ventilem.
o 08.12.2013, 10:17 | Jozzo
děkuji , já nemám slov a jsem ohromen
na tohle jsem úplně zapoměl

Moc děkuji
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3175 sekund.