Navštíveno 4777x

06.12.2013, 21:18 |
cupra.165 | Upraveno: 2013-12-06 21:18:34
Zdravím,zeptám se,jaká kdo máte garážová vrata?
Rozhoduji se mezi značkama Trido,Lomax,Hormann.
Jsou mezi nima nějaké velké zásadní rozdíly?
Celkem se mi líbí posuvná vrata,místo bych na ně snad měl. Líbí se mi,že se dají ručně šoupnout a udělat otvor jako dveře. Občas používám garáž jako sklad a potřebuji rychle otevřít při malém otvoru.Do sekčních se mi dveře nelíbí.
Jakou kdo máte zkušenost. Dékuji všem za pomoc při výběru.
Apropo plzeňáci,máte na někoho tip ?
vezmi si Hormanny - maj to nejzmáklejší - dělal jsem všechny co píšeš a ještě Kružíky - věř mi .o)
jen dbej na to, aby síla sekcí byla 40 mm
cupra.165: Mám Hormann 5m sekční s motorem a neměnil bych. Pokud nevadí záběr jedné stěny, tak klidně i ty do boku ;) Rozdíly v nich jsou, Hormann mě přišel z nejlepších materiálů na výstavě a dělají asi 3 druhy, já zvolil ty nejsilnější = nejvíc zateplené, nebyl zas tak zásadní rozdíl v ceně.
Jinak bezkonkurenčně nejlepší cena u kluků na Štáhlavské v Rokycanech:
[ Link ]
Díky Honzo,zkusím je. Určitě se v tom už trošku orientuješ a dělal sis taky poptávku po okolí.
JJ měl jsem asi 4 nabídky, ale zkusit to určitě můžeš i v Plzni, je tam dost prodejců.
Mam Trido posuvny do boku, jsou masivni, sila sekce tech 40mm urcite, chodi to spolehlive, motor je na vratech a chodi na retezu. Ptej se pokud te neco napada...
vem Hormann nejlepsi co muze bejt, mam jich namontovano spousty a jsou nejlepsi tak i na udrzbu,,, od kud jsi? montujeme bez problemu :-)
tappaja -máš je plné bez prosklení? A máš taky možnost ručního otevření jen o trošku nebo to Trido nenabízí?
Mám velikost 230cm x225cm šířka x výška,rád bych lamely v barvě šedé bojuju s tím,zda dát v horní polovině prosklení nebo ne.Nechci tam mít úplnou tmu.
Luboš1 - díky za nabídku,ale jsem 25km od Plzně směr Klatovy. Pro vás moc z ruky.
K té rovnosti podlahy... je tam nějaká vůle na m2 nebo tam musí být absolutní rovnost? Zeď mi nesvírá uplně pravý úhel,z toho mám taky troch strach.
Mam otvor skoro 6m, jsou plny, otevreni je na tobe nebo jak si naprogramujes tlacitko, prvni tlacitko, otevre treba na 80cm, druhy otevira cely. Dalsi zmacknuti vrata zavira.
kolik to mas cca od nul? dost pobere guma, prachovka :-)

06.12.2013, 23:19 |
cupra.165 | Upraveno: 2013-12-06 23:22:05
Pokud myslis rovnost podlahy,jeste sem to presne nemeril,ani nevim teda jak.
Co se tyce zatepleni,nemam s tim problém,garaz je pristavba k domu samostatna,ac mam tam topení,beztak se tam netopi. Ale dle doporuceni budu trvat na tech 40mm tloušťce lamel
tappaja..takze taky se umi priotevrit,to je fajn..jde to i bez ovladani dalkou,jen rucne?
Rucne to jde, ale jako nouzovka, odblokujes pohon a odtahnes. Neni duvod to tahat rucne. Ono pri sesti metrech to uz neco vazi... Otevirani na tlacitko + dalka.