Navštíveno 1233x

06.12.2013, 08:24 |
Sau Budu kupovat auto, se kterým pojedu do zahraničí, ze kterého sa s ním už nevrátím, auto tam ostane. Jak to udělat abych s tím měl co najmenší náklady - přihlášení, ekovýpalné ?
Je můj předpokladm správný, resp. bez problémů realizovatelný - kůpím auto, uzavřu na sebe a to auto povinné ručení. A tím to skončí. Auto ostane odhlášené na ma, já ho ale nikdy nepřihlásím. Budu jezdit v odhlášce s akorát povkem na auto a moje iniciály. Pak až dojedu ze zahraničí auto odhlásím s tím že sem ho v zahraničí prodal. Smlouva nebude problém, bo ho tam dost pravděpodobně fakt prodám. Značky taky možu dovézt.
Je neco blbě nebo to tak možu v klidu provést ?
asi tě donutí tě to nejdřív dohlásit (a zaplatit všechny správní poplatky) a pak až vyřadit z registru na základě prodeje do zahraničí

06.12.2013, 08:52 |
Sau Aha, aha, hm...
Takže by bylo eventuelně řešením, pokud by po mně pak při tom vyřazování z registru chtěli něco platit, jít to přihlašovat na někoho s ZTP ?
Otec ho má. Jako bylo by řešením to na něho přihlásit hned teď od začátku, ale s mojím otcem je domluva jak s... No, radši bych to nechal až jako poslední variantu, kdy už bych ho postavil před hotovů věc a on neměl na výběr.
Tak by to bylo schůdné oproštění od těch 8 kil + ekovýpalného ?
Od prvního desátý tohoto roku je ti ztp k prdu... On sice eko neplatí, ale následný kupující ano. Muselo by to zůstat přihlášený na otca a musel by to jakoby prodávat a odhlašovat on... (Samozřejmě klidně v zastoupení plnou mocí)

06.12.2013, 17:03 |
Sau Tak ten dalsi kupujici bude v cizine, toho to nase ekovypalne zajimat nemusi, ne? Nebo kdyz na to dojde a ja bych ho tam neprodal ale enom nechal stat a zdokumentoval to fotkama apd., jako ekolikvidace by to tu na urade neproslo?