Navštíveno 3424x

06.12.2013, 07:35 |
Paik Co na něj říkáte? Šli byste do něho?? Kromě zoufalého foťáku, baterky a toho, že jsem o téhle značce nikdy neslyšel, se mi zdá ok za ty peníze...
[ Link ]
na to domácí žvýkání by to mohlo stačit
Nevypadá to tak zle,jenom se mi nezdá že by tohle na videu byl jas displeje na max....to není přece možný? To bych viděl spíš na špatnej kus..
[ Link ]

06.12.2013, 12:01 |
Alííí Hele na slevomatu jsou i vetsi a za dvojku....ja koupil pro rodice 9" i s klavesnici a obalem... Nekde jsem tu daval link i obrazek... Na to domaci zvykani..
Alííí: S tragickým displejem a 512MB RAM. To není na domácí žvýkání, ale nasrání :-D
tablety Prestigio nevypadají špatně ...

07.12.2013, 14:50 |
tesil Kdyz se tady resi tablety, ja se nechal loni unest nejakyma 10" ctyrjadrama od emgetonu a koupil jsem dva. Po nejake dobe po nich bylo uplny hovno a nesly ani poradne nabít. Ted se daly oba do reklamace - makro a datart a u obou vracely po mesici penize. Takze kdo ma emgetona je asi idealni doba ho reklamovat.
Pokud tablet tak minimálně Asus MeMo Pad HD 7 za ostatní nižší modely jsou to vyhozený peníze.
Včera jsem ho měl v ruce a řekl bych,že dobrý. Jediný co bych tomu vytknul je absence gps. Nikde nic nevrže,kovovej zadek je příjemnej a maximální jas je taky dobrej.Bohužel jsem to nemohl testovat dýl nějákýma aplikacema
ptal jsem se po něm...a vyprodáno..aspoň teda Prosek,Bohnice,Barrandov
jo a prej AnTuTU - 20691..moc tomu nerozumím,ale za tu cenu to prej je slušný.. :-)Jestli někdo budete mít na vyzkoušení,nebo dokonce pod stromečkem-dejte echo.. :-)

11.12.2013, 15:03 |
Paik

12.12.2013, 17:47 |
zipp Tablet si koupil kolega v kanclu a musím říct, že mě opravdu překvapil. Velice svižný systém, je v tom 4.2.2, displej krásnej. Bohužel tomu chybí GPS, což je pro mě dealbreaker
Tak ideální pro děti jako první tablet si myslím OK, kdo má třeba 2 děti, kupovat 2 dražší, tak je to dost hukot...