Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Multimediální centrum

o Navštíveno 1957x o
o 04.12.2013, 17:44 | Bingi
Orientujete se tu v tom někdo? Co najdu na cokoliv recenze, tak vsechno ma nejake mouchy. Hlavní použití by bylo pro kvalitní přehravač HD videa (mkv) a stabilitu. Vlastní HDD není podmínkou, když pujde připojit externí přes USB.

co se mi líbí je D-Link DSM-380 Boxee Box, ale už se vyrábí snad 3-4roky, není nějaký nástupce?
[ Link ]

případně apple tv 3, asi není nijak vyřešené přehrávání mkv? tím to pro mě padá.

Jinak nějaké dražší např. DUNE HD Base 3D, nevím zda je např. výstup zvuku, obrazu srovnatelný s levnějšíma, nebo za co se tady platí?
[ Link ]

díky kdo se v tom orientujete

o 04.12.2013, 18:05 | htd
co máš za TV? podporuje DLNA?
o 04.12.2013, 21:08 | muSlim
Boxee si môžeš vyskúšať na pecku, je aj ako standalone Media Center SW, ake popravde nemastné neslané, porovnávam s XBMC. Ja som mal doteraz HTPC, ale onedlho ho rozšliapem a nahradím NASom a k nemu Bluray lacnejší ale veľmi schopný BD player, ktorý dáva aj mkv a spol. a myslím si že out-of-the-box riešenie lepšie neexistuje. Teda ešte to isté ale v spojení s media tankom nejakým :-)
o 04.12.2013, 21:26 | Kamil
pokud by člověk nekoukal na cenu, tak Mac Mini :)
o 04.12.2013, 21:29 | MARWiN | Upraveno: 2013-12-04 21:30:22
co Raspberry Pi s XBMC/RaspBMC/OpenElec a síťovej disk? HD videa bez problému, výstup HDMI, skoro nic to nežere...špatný?
a mimo ty disky to přijde na docela sranda peníze, ale má USB, takže do začátku se dá řešit i USB exterňákem
o 04.12.2013, 21:42 | muSlim
2 MARWiN: Raspberry je hrooooozneeee pooooomaaaaleeeeee. Prehraje to, hej, ale kým sa k tomu dostaneš... mne to aspoň nevyhovuje ani z vlaku sa na to dívať :-)
o 04.12.2013, 21:43 | MARWiN
ten poslední build RaspBMC docela frčí už a OpenElec je ještě o dost svižnější,protože neběží na tom debianu
by mně zajímalo, čemu říkáš rychlé :D
o 04.12.2013, 21:48 | muSlim
2 MARWiN: čokoľvek čo reaguje okamžite. Zatiaľ to splňajú len veci od jabka a BD prehrávač od Sony, ktorý má Dual Core CPU. Je pravda ale že som Raspberry poslal do sveta pred dvoma mesiacmi už, od tej doby som sa o OpenELEC ani RaspBMC nezaujímal :-)
o 04.12.2013, 22:35 | AR
Souhlas se slimákem, pi je dobré, ale pomalé :( a než mě načte usb disk je moc dlouho :(
o 04.12.2013, 22:36 | Bingi
no proč to vůbec řeším, doted jsem používal PS3 a ten mi obstaral všechno. Akorát PS4 je mimo, ani audio cd nepřehraje. Ale doufám že blu-ray film ano. Takže pořebuju neco na MKVčka. No dívám se na projektoru, takže žádná smart TV apod. Prostě potřebuju něco funkčního a co čtu, tak to je problém :)
o 04.12.2013, 23:12 | AR
Bingi: je to problém ;) já to momentalně vzdal, ale to bude tím že jsem chtěl více uni krabičku než bylo zdrávo ;) (server, dlna, diskové uložiště, media player) ;)
o 05.12.2013, 11:53 | htd
AR synology ne:)
o 05.12.2013, 12:36 | AR
no synology má údajně nevychytaný web server. Chtěl jsem něco udělat z kompu co mě zbyl ale nenašel jsem vhodný SW :(
o 05.12.2013, 12:38 | Vasekkch | Upraveno: 2013-12-05 12:39:10
Leta mám HTPC(ION, Atom 1.6, 1GB RAM) s XBMC a nic jiného bych nechtěl. Díky XBMC můžu ovládat přes iphone, ipad, web.
o 05.12.2013, 14:56 | Bingi
jasne to HTPC není špatný nápad. Ale zeptám se z hlediska hifi, jak jsou na tom s kvalitou výstupu zvuku? Stojí ty zvukovky za něco? Mám tu Dynaudia + cambridge audio, ale když tam zapojím výstup z integrované zvukovky v pc, tak je to neposlouchatelné. Není z toho to hlediska kvalitnější např ten Dune? Potom, mají ty HTPC dekodéry DD, DTS? jak je to pořešené?
o 06.12.2013, 07:36 | MaSuZaPi_Honza
za mě Xtreamer: [ Link ]

kdysi jsem to taky řešil. Nakonec potom co pečlivě vybral otec jsem si ho pořídil i já. Jeho výhoda je, že má poměrně velkou základnu uživatelů a jsou na to pořád nový FW, je to pořád aktualkizovaný co se týče český TV, TV archivů apod. Jinak přehraje úplně všechno a spolehlivě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4906 sekund.