Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký tablet ?

o Navštíveno 1680x o
o 04.12.2013, 14:08 | nuchtala
Zdravím,chtěl bych dceři k Vánocům pořídit nějaký tablet.Měl by být 10ti palcový.Většinou bude na netu...FB apod.Jaký vzít?Galaxy Tab 2 nebo něco jiného.Našel sem i nějaký Lenovo a Asus.Ty měly vyšší takt procesoru a byly i o něco levnější.
Lenovo IdeaPad Tablet S6000L 16GB
Asus MeMO Pad ME102A 16GB
Samsun Galaxy Tab 2 5100

o 04.12.2013, 14:23 | Tuner#2
Mě dnes domů dorazil Yoga tablet:

[ Link ]

tak mám pár dní na zkoumání, ale co jsem ho už měl možnost držet v ruce (bohužel vypnutý/nenabitý) tak pracováním a myšlenkou fakt moc, moc dobrý. Měli jsme u tchyně k dispozici iPad, tak uvidím jak moc zklamanej budu z displeje, ale na druhou stranu na net/videa to bude stačit.
o 04.12.2013, 15:09 | nuchtala
A nebo iPad mini ?
o 04.12.2013, 15:41 | Tuner#2
Tak buď chceš 10" a neb ne. Já teda z těch malých nadšený nejsem, to už rovnou můžu surfovat na mobilu a vše si složitě zvětšovat atd.

Z těch co ji jmenoval buď Lenovo a nebo Samsung ve výběhu za slušné peníze. ASUS jsem zkoušel, ale plastový zadní kryt rezonuje jak prase, protože to má repro dozadu a chvěje se to celé v ruce. Oproti tomu Samsung má repro dopředu (Yoga taky a dokonce v hliníku tak snad to bude OK).
o 04.12.2013, 15:49 | AR
btw yoga ma fajn reklamu s ashtonem ;)

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3647 sekund.