Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nový způsob doručování balíku letecky před barák

o Navštíveno 2564x o
o 03.12.2013, 12:15 | VladaTDI
Jestli se to opravdu chytne tak to bude nářez!
[ Link ]

o 03.12.2013, 12:20 | johanik
Tohle je hodně velkej mazec, zrovna jsem na to včera koukal :)
o 03.12.2013, 12:22 | .mycTD
ulov si sveho drona :-)
o 03.12.2013, 12:24 | Kamil
Nápad hezkej, ale dle mě nereálnej. Úplně vidím ty "soutěže", kdo sundá víc dronů (ideálně s co nejdražším balíčkem).
o 03.12.2013, 12:24 | AR
no v čr se to nemá absolutně šansi chytnout ;)
o 03.12.2013, 12:40 | Zdenek (A)
V CR by musely ty drony letat tezce vyzbrojene ;-) Pak by je ale asi ukradli rovnou ve skladu.
o 03.12.2013, 12:46 | lukee_cz
nechat si posilat baliky na strelnici, tak se usetri za asfaltove holuby :D
o 03.12.2013, 12:48 | Only_One
kofoly by se naučili vzdušnou akrobacii při lovení dronů :-D
o 03.12.2013, 12:56 | Dexter
Myslenka krasna..... jinak jako ostatni. Navic si to muzou objednat jen lide v rd se zahradou. :-)
o 03.12.2013, 13:27 | Augi
Chlapi, bez urážky, ale připadá mi, jako byste přemýšleli v rámci 19.století. Copak si někdo před hloupými 10lety myslel, že bude platit telefonem, popř. bezkontaktně kartou? Já myslím (BTW dělám v logistice), že se budete brzo divit :-)
A druhý BTW: Amazon si staví halu přímo vedle nás :-(
o 03.12.2013, 13:33 | Zdenek (A)
Augi: To mas sice pravdu, ale mobil nebo kartu mas v kapse. Kdyz nejsi blbej, tak ti ji jen tak nekdo neukradne. Ale tohle? To se pohybuje samo a nikdo to nehlida.
o 03.12.2013, 13:37 | .mycTD
colu z automatu jsi mohl zaplatit mobilem tusim pred 13ti lety, ale tady prece nejde o technologie. Asi nikdo nepochybyje, ze by k nemu ten dron trefil.
o 03.12.2013, 14:35 | Tuner#2
"no v čr se to nemá absolutně šansi chytnout ;)"

Naopak, v ČR to bude chytat každej a hlavně kofoly až se to rozkřikne :)))
o 03.12.2013, 14:49 | CervinVega
to uz tu bylo... :-)
[ Link ]
o 03.12.2013, 14:58 | HIGHTOWER | Upraveno: 2013-12-03 14:59:15
20.12.2018, zprávy TV Hovn@

25 SRÁŽEK LETADEL!!!!!!!!! VELIKÝ MASAKR V PRAZE!!!!!, BRNĚ!!!!!!, ALE I V STRAKÁCH!!!!!!!!!! DESÍTKY MRTVÝCH!!!!!!!!!

Dnes se střetlo na 25 místech v ČR 30 dronů doručující na rychlo dárky k Vánocům. 23 dronů střet nepřežilo. Jedna srážka nastala nad výřivkou, kde se koupal Vláda Železný, dron mu usekl penis. Ještě že si s ním ve vířivce nehráli malé děti... :-D

Takže asi takto to vidím...
o 03.12.2013, 15:25 | tykeev
na idnes o těch dronech byl včera článek a pokud si pamatuji dobře, tak tato služba je dostupná pouze v okruhu max 16km od skladu Amazonu
o 03.12.2013, 17:14 | Augi
tykeev: ano, to je i v tom videu a je to dané "doletem".
o 03.12.2013, 20:19 | Kacko
Tak někdo tu revoluci začít musí. Muskovi se taky smáli, když začal mluvit o elektromobilech a teď je každý chce.

Je to dle mě budouctnost, která bude mít kruté dopady na nižší vrstvu.
o 03.12.2013, 23:03 | noclue
KAcko: nizsia vrstva sa rozrastie o prislusnikov strednej vrstvy. Budu len bohati a chudobni
o 03.12.2013, 23:27 | Tuner#2
noclue: Bohužel mám stejný pocit :-/
o 04.12.2013, 23:44 | Kacko
noclue: souhlas
o 05.12.2013, 19:57 | mrazik
Kacko elektromobily lidi chteji jen ve statech, kde je na ne velmi stedra dotace, danove vyhody do budoucna, moznost parkovani v tzv. modrych zonach atd. Bez tohoto zvyhodneni by to byli neprodejne hroudy plechu a baterek.
Pouzivat drony je zajimava myslenka, ono to defacto usetri rozvoz cloveka a auta, ale bude mit spoustu omezeni - co draty elektrickeho vedeni ? Nesmi to ohrozit nikoho na chodniku atd.
o 05.12.2013, 23:49 | Kacko
mrazik: tak určitě jim to pomohlo, nicméně i bez slev jsou lepší a levnější jak konkurence. I proto jsou i v ČR.
Nicméně ani to co jsi napsal nic nemění na tom, že napřed se mu lidé smáli a teď už to tu všude jezdí. To samé bude s dalšíma robotama.
Víceméně se ukazuje, že lidstvo jako takové je schopné zrealizovat většinu svých myšlenek. A právě roboti do budoucna nahradí většinu dělníků, čímž nebude třeba ani jejich vedení. Co vím tak třeba foxconn chce nahradit do pár let asi milion zaměstnanců roboty. A bude to jen hustší.
Jelikož v ČR máme nahoře neandrtálce, kteří si neuvědomují důležitost IT odvětví, tak tu budou převážně dělníci, kterí práci neseženou - robot ji vykoná lépe a levněji. Povede to k tomu, že bude velká propast mezi bohatými a chudými. Chudý nebude ten, kdo má co dělat aby přežil. Chudý bude ten co bude mít hlad - a že jich bude hodně.
Ve výsledku si myslím, že do roku 2030 to tu bude např. jako v brazílii, kdy každý majetnější bude muset mít vysoké ostnanté ploty. Vyhýbat se některým místům mimo velká města. Lidé budou umírat hladem atp.
V západních zemích jsou bězné slumy kolem měst - to tu zatím nemáme a rychle to přijde.

Už dnes třeba v Tescu na zahraďáku chodím radši k robotický pokladně, protože je na mě milejší jak lidská obsluha, kterou evidentně svou přítomností otravuju. Celkem by mě zajímalo jaký mají pocit prodavačky, které byli nahrazené roboty. A názor na to co říkám - že ten robot dělá svou práci často lépe jak ony.
o 06.12.2013, 08:30 | Only_One
to Kacko :-) ty máš nějakou zimní depresi viď? :-)
o 06.12.2013, 13:31 | Tendr | Upraveno: 2013-12-06 13:34:09
Ne, to je realita, vidím to uplně stejně a kdo nežije někde v pohádce, tak to vidí taky...
Neustále se zvyšující nezaměstnanost nejen v čr ale v celé evropě je jasným důkazem
o 06.12.2013, 15:19 | Kacko
Only_One: kéžby :) Jako vývojář zrovna do těch dronů celkem vidím a pokud bude příliv financí jako doteď, tak nic není problém. Opravdu nic. To samé v jiných robotických odvětvích. Nejvíc lidí pracuje u pásu a ty jde velmi snadno nahradit.

Jen letmo..

Roboti na hamburgry:
[ Link ]

Foxconn nahradí milion zaměstnanců roboty a tvrdí: "Our [human] workers will then become technicians and engineers" <- super vtip btw:D
[ Link ]

a tak dále a tak dále.

Mě se třeba daří, mám se dobře a do budoucna se budu mít dobře, takže k depresi neni sebemenší důvod. Jen popisuju realitu, kterou ne všichni vidí.
o 06.12.2013, 20:14 | mrazik
Kacko uz pred 60 lety se rikalo, ze budou auta bez ridicu, nektera i letat a nic. Stroje v mnohem mohou nahradit cloveka, ale i kdyz jsou technologicke moznosti velike, stroj je jen stroj, ktery se ridi jen programem. Neumi byt dostatecne flexibilni, coz je videt v automobilkach, kde nektere cinosti proste stroj delat nedokaze.
Jsem take programator a proste co tam programator nenapise, to proste neumi (umi se ucit, ale i to uceni je dane programem).
o 06.12.2013, 20:28 | .mycTD | Upraveno: 2013-12-06 20:29:12
navic v dobe agenturnich delniku, kdy i vlastni zamestnanec je pro firmu zbytecne dlouhy 'pronajem', bych nadsene investice do robotu neprecenoval.
o 10.12.2013, 16:18 | Tomas

foto k příspěvku  od Tomas

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3607 sekund.