Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > problem audi a3 1,8 t 8l

o Navštíveno 1599x o
o 02.12.2013, 21:11 | bastr
obracím se na místní znalce aut před cca tydnem mi v servise měnily poloosy z duvodu vibrací kolem 130 km/h
po převaženi a kontrole alu asi zřejmě logicky napad když mi před tim vyměnily veškerý spořební díly na přední nápravě...
a ted ten problem :momentalně vybrace skoro ustaly ale objevily se vybrace při cca 3,5 tis. otáčkách na každou rychlost při dosažení techto otaček auto jako by zavybruje zahučí a po překonání otaček o 200 je celkem klid bez vybrací akorát trohu hučení ,
tak a ted babo rad někdo straší z dvouhmotou a jinej mechanik zase že je kaput převodovka
tak a co s tim měnit pul auta na skoušku je asi nesmysl když je to rok 99
nesetkal se někdo s něčím podobnym u tohoto auta
děkuji za rady

o 03.12.2013, 12:07 | relax
Trochu OT, ale na podobnym povozu se chystám na podobnou opravu (výměna spotřebáku na nápravách) ... Můžu jen tak pro info orientační cenu (klidně do mailu), abych věděl co si připravit. Díky
o 03.12.2013, 12:16 | Zdeny60
jádrace-tybrace-on/ona/onobrace-mydrace-VYbrace-oni/onydrace
m(n)ědrace-tobědrace-jejmu/jídrace-námbrace-vámbrace-jimbrace

o 03.12.2013, 13:06 | Hanes

Na A4ce s tímto motorem byla povolená řemenice na klice, projevovalo se to podobně. Mrkni jestli nehází když motor běží. Na a3 1.8t jsem spojku dělal a dvouhmotu neměla, ale kolik měla Kw už nevim.
Když motor vytočíš na místě tak to vybruje také? Nebo jen při jízdě?
o 03.12.2013, 19:13 | bastr
moudrost zdenyho komentovat nebudu znam ho ze štěti skoro osobně
ad . hanes vybruje i bez zařazene rychlosti na místě
ad.re lax spotřebak silentbloky plus stab. tyčky plus poloosy ne repas cca12 tis
o 04.12.2013, 05:51 | Zdeny60 | Upraveno: 2013-12-04 05:51:52
bastr: zítra tam jedu, tak se můžeme setkat:-)

A já tě zdarma naučím vyjmenovaná slova po V, ale věř, že vybrace tam fakt nejsou:-)

Kuwa, tak se hned nečerti, ne? :-)
o 04.12.2013, 11:22 | PK | Upraveno: 2013-12-04 11:23:44
Relax: Když jsem dělal kosti stab, zadní silentbloky (ty jsem dal zesílený), uložení předních tlumičů, uložení stabilizátoru, spodní čepy ramene, čepy řízení, tak mě to stálo v materiálu kolem 4 tis. Všechno Lemforder, akorát uložení tlumičů bylo od Sachs.
o 04.12.2013, 18:39 | bastr
zdeny jasny v klidku bohužel co skoncil norske skoq jsem ve světě leda by si měl cestu do švýcar
o 04.12.2013, 19:34 | Zdeny60
Ale PM7 (dnes pod Mondi, dříve PM4 Norske) v lednu najíždí:-) A já tam něco dodávám.
Nepotřebuješ pomocníka ve Švajcu?
o 04.12.2013, 20:52 | bastr
jedině hodně dobrýho heizung montera s dobrou němčinou a min desetiletou praxi s tig
o pm 7 vim snažily se me dostat na udržbu bohužel plat a benefity nesrovnatelný s momentalnim ohodnocením
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3181 sekund.