Navštíveno 2033x

29.11.2013, 15:44 |
Augi :-)
No Tak to je jasný proc........nedala mu ten maroš co bere :-D

29.11.2013, 17:03 |
Skury Vy jste hloupí, vůbec tomu nerozumíte, nejste sprituálně naladěni na její vlnu...
:D
Jo chlapi, vy se tomu smějete, ale tenhle článek vznikl jen jako "výstraha".
Jenže já mám jednu takovou kolegyni, která to sice ještě nedotahla do takového extrému, ale blíží se mu mílovými kroky a je to fakt peklo koukat se, jak pěkná a chytrá holka chytá takovýhle myšlení a nedá se tomu zabránit, protože v tu ránu jste za nechápavýho pitomce :o(( Ona je už šest let bez chlapa - všichni od ní utečou po tejdnu, ale její chyba to přece není. Je to hrůza koukat, jak se třicetiletá fajn holka žene do záhuby :o(( Dalo by se říct, že v případě, že je to jen kolegyně, mohlo by se nad tim mávnout rukou. Jenže když spolu děláme takových let, je mi to prostě jen líto.
Takovou ženu jsem znal. Nevím, jestli to provozuje dodnes, ale jeden čas ano. Někdy to bylo zajímavé, ale z dlouhodobého hlediska pro muže neudržitelné - také to tak dopadlo. Takže článku se směju, ale mnohé z toho poznávám :-)

30.11.2013, 12:18 |
gizmi Mel jsem kolegyni v praci a naprosto totozny pribeh!! Jen tedy mela nakonec stesti a nasla chlapa, ktery se s ni odstehoval do chajdy v lese a nevadi mu to (na druhou stranu nejebe mu jinde a je "pozitivni" = nekrici na tebe, atd atd)... PS: byla sranda pozorovat ji po praci, jak sla za halu pozdravit slunce, jak objima stromy, atd :D a jeste neco: jako by tehle vypadla z oka (dle fotky) - zkratka stejny typ cloveka..;)
Tak tý se dobře splašily čakry.... :-D
-že nejebe vedle je velký plus -//-
-objímání stromů mi nevadí
-zdravení slunce rovněž
-pozitivní jednání
(pokud to ovšem VŠECHNO nejde do extrému)
-Mám dlouholetýho kamaráda,co se z něj stal postupem času takovej poloviční hipík(má strojárnu a hlupák to rozhodně není)ale muselo mu úplně drbnout,měl se stěhovat z bytu(majitel se rozhodl,že přes původní sliby bude nemovitost užívat sám a to ihned),tak to kamarád vyřešil tím,že místo aby si hledal dva měsíce předem nový bydlení-začal doma věšet obrázky (protože jak mi vysvětlil "Ten,kdo si doma pověsí obraz se přece nestěhuje")-tak se mezi Vánocema a Silvestrem samozřejmě stěhoval...rozešel se po 14! letech se svojí holkou a poslední dobou fakt hodně objímá stromy a nějak totálně přestává bejt spolehlivej a něco slíbí,pak se dlouho nic neděje...následuje jeho omluva,řeči o pozitivitě a nakonec to završí "Já jsem to nakonec nechal taknějak VESMÍRNĚ PLYNOUT"= úplně jsem se na to vys*al...a to by mě v tu chvíli vzal čert,ale přece nebudu řvát na kamaráda,kterýho znám nějakejch 18 let..ale tohle už jsou pak právě ty extrémy přes který nejede vlak...

02.12.2013, 13:08 |
Kamil pochopili jste doufám, že autorka nepíše o sobě ;-)