Navštíveno 2322x

Zvažuji, že podám na JR žalobu u soudu za nezaplacené pohledávky. jelikož ten člověk už přes půl roku nijak nekomunikuje, není jiná šance. Je tu někdo komu také dluží????
Už jsem nedávno jednu vyhrál nad jedním "mega ladičem", co se mu také nechtělo platit za zboží.
Tak telefon samozřejmě nezvedl, tak jem psal sms a odpověď za minutu, prý to včera posílal a pak už ticho po pěšině :D
No nic adresu domu mám, tak se stavim na návštěvu začátkem týdne :)
na facebooku komunikuje uplne normalne :)
A jak si dopadl na návštěvě??

18.12.2013, 16:56 |
Pajk :D
Proffesor_W: Já jsem mu psal a bez reakce :-/

18.12.2013, 17:20 |
treid Nevim z jakeho data jsou pohledavky, ale ja jsem pres nej kupoval letos veci za cca 60 tis a naprosto bez problemu, vse jak ma byt.

18.12.2013, 17:40 |
CRK to jo, to on peníze přijímá... :D

18.12.2013, 17:45 |
Chris kks, ako pozeram, tak tuna na fore je celkom dost neplaticov, vsetci nakupuju a neplatia ?
Ten procentuální počet neplatičů bude stejnej jako ve společnosti, nebude tady asi ani vyšší ani nižší.
Já mám akorát problém s tím, že se mi totálně plete třeba JA, JB, JR a podobné prakticky totožné přezdívky. Mám v tom pak chaos, kdo je vlastně slušnej a kdo hajzl :-)

18.12.2013, 18:28 |
JA :-)))))))))))))))

18.12.2013, 20:41 |
gizmi tak brat neco od nekoho, co si rika "JR", tak asi pocitam s tim, ze to bude smecko (JR z Dallasu fakt nebyl slusnak, ikdyz jsem mu jako decko desne fandil :D) .....vtipkuju :)