Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký je rozdíl u UK zrcátek?

o Navštíveno 1461x o
o 28.11.2013, 17:21 | MAX | Upraveno: 2013-11-28 17:21:33
Rozbil jsem si kryt pravýho zrcátka a chci koupit jiný - na Allegru jsem narazil na spoustu originálních zrcátek za cca 200 Zlotých z aut z Anglie a někdo mi tvrdil, že to nemám kupovat, když je to z pravostrannýho anglána. V čem to jako bude jiný?? Ty zrcátka mají nějaký jiný zakřivení nebo přehozenou kabeláž?? To je přece blbost, ne?
Viz. třeba [ Link ]

o 28.11.2013, 17:39 | MARWiN
když jsou zalomený zrcátka tak je každý zalomený jinak, takže z anglána má úhel jako tvoje řidičovo,to znamená, že v něm stejně vidíš prd, akorát je na druhou stranu, a kabeláž bývá stejnná obvykle
o 28.11.2013, 17:50 | MAX
jako zalomený ještě mimo rozsah elektrického nastavení?
o 28.11.2013, 17:52 | MAX
A jen kryty z něho lze použít? Střeva bych asi tedy přehodil..
o 29.11.2013, 07:53 | AR
Tak řek bych že to je i o autě že, některé automobilky dělají L a P zrcátko stejné jen se prohodí skla a některé třeba jako koncern dělají to spolujezdcové zrcátko jako nádor ;)
o 29.11.2013, 08:00 | jp1
kupoval jsem na passata B5 pravé velké z anglie a musel jsem vyměnit ze stávajícího mezikus (držák) mezi zrcátkem a dveřma, pak jsem konečně viděl v zrcátku to co je potřeba, ale každý auto to může mít jinak...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3559 sekund.