Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak zjistit kde je přípojka kanalizace

o Navštíveno 4767x o
o 25.11.2013, 21:42 | xSam
Ahoj, potřeboval bych zjistit zda-li a kde je přípojka na městskou kanalizaci u mého baráku?
Na koho se obrátit? Je to v nějakých materiálech zakreslené?
Mám problém a potřeboval bych toto zjistit a netuším jak.
Díky moc za každou radu.
xSam

o 25.11.2013, 21:59 | MazliG
obecní, městský úřad, kde by měla být i historicky kopie paré na zasíťování, popř. stavební úřad, ALE POZOR, řešil jsem to u táty u staré kanaldy a sekly se na úřadě asi o 5 metrů .o) do strany ... takže spíš je lepší se vyptat souseda, popř. to nějak vypípat
o 25.11.2013, 22:21 | Luke_288
Spravce vodovodu a kanalizace, jednoznacne. Nevim odkud jses, ale treba v praze je to pvs. Kdo je spravce ti reknou na stavebnim urade.
Kde je umistena kanalda s tebou s nejvetsi pravdebodobnosti na stavebnim ani obecnim urade nebudou chtit resit (pokud by teda spravcem nebyla obec sama).
No a samozrejme jak pise kolega nade mnou, stavaji se ruzny veci a omyly v zakresech, takze 100% se muzes spolehnout tak max na vika sachet ktery vidis.
o 25.11.2013, 22:23 | PK | Upraveno: 2013-11-25 22:24:44
Zkusil bych místní vodovody a kanalizace :)

e: Luke byl rychlejší
o 26.11.2013, 08:56 | Ravo | Upraveno: 2013-11-26 08:57:00
VaK a nechat si to vytyčit...sice zaplatíš, ale když pak začneš kopat a ejhle, kanál jinde, tak všechny škody kvůli jiné pozici jdou za VaKem...kdyby to bylo naopak, ty si to nenechal vytyčit a pak při kopání poškodil kanalizační řád, zaplatíš všechno i s chlupama (a oni si to nechají všechno pěkně zaplatit...pohotovost atd.)

P.S. - hlavně všechno fotit, celý průběh akce, ať máš případně důkazy o nevinně nebo alespoň pro pojišťovnu ;-)
o 26.11.2013, 19:01 | xSam
Takže mám zavolat na VaK a zeptat se přímo jich? Na obecním úřadě vědí prdlačku:-(
Jsem na vesnici kousek od Roudnice nad Labem
Díky všem.
o 26.11.2013, 19:15 | Luke_288
Ja bych prvni zavolal na stavebni urad at ti reknou kdo je spravcem kanalizace, abys nelital jak kokot zbytecne.
o 28.11.2013, 14:04 | Conan
To bude stejný jako když chceš vědět, kde ti vede v zemi elektrika. Prostě zavoláš správce a požádáš ho v dané lokalitě o vytýčení a to je všechno.
o 28.11.2013, 21:08 | xSam
Volal jsem na prislusny urad, pry poslou obrazek, kde to je zakreslene, tak jsem zvedavej.
Diky za rady , podle obrazku se uvidi jak budu postupovat dal.
o 28.11.2013, 21:30 | Luke_288
Meli by ti poslat vytycovaci vykres podle kteryho by mel geodet pak bejt schopnej to na miste vytycit. V nekterych mestech na to maj spravci i svy geodety a jedno vytyceni delaj zdarma.
Mozna jsem v tomhle az prehnane priposranej, ale vzdycky si nechavam vsechno vytycovat geodetama od kterych pak dostanu protokol o vytyceni kde se uvadi, ze bylo vytyceno na zaklade vytycovaciho vykresu poskytnutym spravcem site.
Ono neni nic horsiho, kdyz maj skutecnou polohu jinak nez na papire, ty si tam prdnes koliky od oka a kopnes jim rouru.
Je to pak drahy.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3321 sekund.