Navštíveno 3206x

25.11.2013, 16:36 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2013-11-25 16:43:07
Novej klip Žita 44 z Krumlova ;-) u mě dobrý ;-)
[ Link ]

25.11.2013, 16:53 |
AR co to sou ty kruhy na tom volantu?
Klip hezkej, ale ta hudba mi nic neříká a to mám písničky od Landy rád :-/
Klip je vážně povedený! Skladby má ale lepší...
Nejak mi k tomu ta jeho vodrhovacka a prostredi nepasuje...

25.11.2013, 17:06 |
gizmi 1. Landa nikdy nezpival, ale jen recnil (driv jsem ho mel rad v Orliku, pak obratil na pravou viru a slo to kamsi)
2. Mohl si vzit helmu :)

25.11.2013, 17:10 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-11-25 17:12:11
AR: řazení...
Jinak pěkný, Landu mám rád i když poslední dobou fakt nějak blbne a nechápu proč když se hlásá za takového fandu a znalce rallysportu jel bez helmy? Já vím bylo to pro klip a asi notně s rezervou, ale Jirka Sedlář se taky jel jen projet :-/

25.11.2013, 17:29 |
gizmi Tuner: blbne je v tomto pripade hodne slabe slovo.. ;) Zralej na blazinec :(
ale dobrý , u něho se to dá snést.
aneb všichni jste blázni , jen já jsem letadélko káně :o)

25.11.2013, 18:27 |
Pluto Je to sranec... Vysvětlete mi někdo, jak k sobě dostat cover od Kryla, Fabii WRC, Krumlov a téma klipu?
Jak prohlásil, že do dvou let bude mistrem světa v rally, tak s FabiíWRC se mu to určitě nepovede. Což jemu se to nepovede, i kdyby měl sebelepší auto :-)
Je to snad klip k písničce a ne záznam ze závodu. Nechápu proč řešíte, že nemá helmu a pod. V jiných klipech jsou daleko větší hovadiny

25.11.2013, 19:19 |
hawai | Upraveno: 2013-11-25 19:20:12
Náhodou docela dobrý. Zajímavý propojení historie se součastností a naopak. Jinak písničku znám spíš od EE než od Kryla a tohle podání se mi líbí víc než to od EE. Náhodou po druhém-třetím poslechu se mi to i líbí
Jako když pejsek a kočička vařili dort :-)

25.11.2013, 20:58 |
Drtič Naprosto katastrofální. Tak dokurvit takovou písničku. A klip ala Block je hodně ubohý pokus o zvýšení sledovanosti klipu, nebo jak to napsat. Za mě katastrofa a to mám některé Landovi písničky rád.
Kryl super jako vždy , klip .. jsou horší, baví mě to
je to fakt blázen a bohužel bude v "dnešní" době mít málo lidi s pochopením ...

25.11.2013, 22:08 |
DaveX No zase na druhou stránku kdyby Landa ty písničky nepřevzal, tak mladší lidi neví, kdo byl Kryl.

25.11.2013, 23:35 |
Drtič No problém je, že mladí budou říkat, že to zpívá Landa, když to uslyší hrát Kryla ;) A kdo to je vědět stejně nebudou :-)
DaveX tak ty co nazpival ve stejnym stylu sou v pohode, ale tahle uprava teda mi k tomu nesedi vubec
Kadel
Desive na tom je, ze pri jeho stavu ridi auto. Ani nechci vedet, co mu koluje v zilach. Drive mi nevadil, nektere pisnicky mel poslouchatelny, ale za posledni 2 roky jde do sracek a to doslova.
problémem není zpěvák písničky (každá doba má svého), ale že nikdo z mladých nebude znát obsahový význam té písně (boj proti komunismu). osobně bych radši než, aby Landa jezdil Fabií po Krumlovu byly v klipu věci stím spjaté (např. Praha 1968, Palachův pohřeb, Praha 1989) takovýhle věci by se měly lidem připomínat min. 5x denně, aby nezapomněly...
Klip pěknej, coververze je ovšem hudebně naprosto příšerná.
Landa byl dobrej v Orlíku (byť rasista, ale to jsme dneska skoro všichni :-), pak měl hodně zajímavý skladby na sólový dráze (takový specifický styl s kytarami, klavírem a "nezpěvem" tu nikdo jiný neměl)... první covery Kryla jsem ještě pobral (některé nebyly špatný), ale pak se naprosto zbláznil a dneska je to prostě pošuk.

26.11.2013, 13:45 |
gizmi Nejsmutnejsi na tom vsem je, ze v Orliku hlasal urcite zasady a mraky lidi na nem vyrostlo. Ted je na druhe strane barikady a je z nej troska. Zkratka jako Mrazik, jako Hero a jako Scully dohromnady..
Orlík byl čistě rasistická skupina :-), ale taková holt byla ta doba. O to víc mě mrzí, že se jim nespravedlivě nadává do fašistů, od kterých se vždycky distancovali. A vlastně i do nácků - i když tam jsou ty hranice dost tenké, nacionalismus může mít lepší i horší stránku.
Ale hudebně to prostě byl zajímavý punk a jede mi to pořád v autě :-)

26.11.2013, 14:58 |
Marda až někdo z vás dokáže to co Žito,ať po hudební stránce nebo za volantem, můžete soudit a kritizovat....

26.11.2013, 15:05 |
JA no pustil jsem si to bez zvuku a připomíná mi to sebestřednej výlev skoro závodníka a skoroherce a skoro zpěváka s lehkou mozkovou disfunkcí..
Marda a co vlastně dokázal?
P.S. Žito patří na led...

26.11.2013, 15:10 |
AR Marda: kritik nemusí umět či dokázat to co kritizovaný

26.11.2013, 15:53 |
Marda Pravda, já zapomněl, že většina těch, co kritizují práci nebo nadšení ostatních, nemají s danou tématikou nic společného.. Trend téhle doby. Omlouvám se, moje chyba :-)

26.11.2013, 16:00 |
AR Marda: nejde o tren doby ale o holý fakt že ten kdo píše kritiku nemusí kritizovanou věc umět.
Marda: To je tvůj omyl, že musím umět postavit piáno nebo se do rána mořit s notovými zápisy, abych mohl ocenit nebo pochválit pěknou skladbu.

26.11.2013, 17:09 |
JA RB :-)
pro mě zajímavější je předání cen na ČT2 pro chytrý hlavy...
dnes jsem měl tu možnost se potkat s Landou, je to prostě recese :-), řečeno ve zkratce lidi na to koukaj a hlavní je, že se o tom mluví a vyvolava to reakce at pozitivní tak negativní ...

26.11.2013, 21:21 |
Drtič Mi.LANDA nevadi, ale pokud bude tento sranec hrat, rozhodne nebudu ten, kdo to doposloucha do konca. A ze bych si to pustil, to fakt nehrozi. Narozdil od jinych jeho skladeb. A recese to moze byt,ale hodne nepovedena.