Navštíveno 1703x

Mám dotaz Pořídil jsem si nakonec. Samsuny Note a když najedu na centrum.cz do mailu, tak mi ten internetovi prohlizec zamrzne. Ale az v mailu. Muzu zvetsovat obrazovku atd, ale v mailu neudelam nic. Zatim jsem na to narazil je u toho mailu. Stahnul jsem chrome prohlizec a tady v pohode (zatim). Ma nekdo predstavu co to muze byt?
Narazil jsem na další věc, Snad s tímhke už mi ne´ěkdo poradí. Některé videa mi nejdou spustit. Je potřeba i u tabletu nějaké kodeky jako u pc? Doporučte mi kdyžtak něco. Díky
tak zkus jinej prohližeč.....
No co se tyce zamrznuti na centrumu, tak po instalaci chrome sjede vse ok.
Co se videi tyce, nezobyrazujou se mi ani nejake banery treba i tu na autohifi. Myslim ze mi asi chybi nejaky flash. Mate nejaky tip na neco dobreho?
Zkoušel jsem ted najíd adobe flash player, s tím sem problémy neměl. ALe našel jsem že adobe už není na google play. Když sem to zkusil hledat přímo na adobe že si to ztáhnu, tak mi to napsalo že to není k dispozici pro moje zařízení. U mladé na tabletu v pohodě (blackberry) a u mě nic. Mám Note 10.1 verze androidu 4.1.2
Ví někdo co s tím? Díval sem se totiž i tady na ahc, že ty bannery co mi na tabletu nejsou jsou ve flshi.
jedine prohlizece ktere podporujou jeste flash je mozila, Seznam.cz, a nebo dolphin.
Doporucuju nahrat dolphin ne ten mini ale ten klasickej v nastaveni toho prohlizece dej obsah webu a tam je polozka flsh prehravac tak ho zappni.
Pak si zajdi na nejakou stranku s flash videama ja to testuju na navratdoreality.cz tam sem si jistej ze musim flash mit :) Pokud ani tam nepujdou videa pustit tak si musis jeste dodatecne stahnout instalacku flashe ten pres google play nedas.
V tom pripade mi pak napis na mail jiri.sejba@gmail.com a ja ti poslu nejakou funkcni protoze jich je vic tak at to zbytecne netestujes ktera to je.
No nasel sem nejake navody jak z archivu vzit ten adobe ale nic se nezmenilo. To mi to v chromu proste nepojede?
Zkusil sem ten dolphin, a tam to jede. jestli to teda chápu správně, tak k tomu nepotřebuju to adobe.
A jestli chápu správně, tak ve chrome flsah nespustím i kdyby nevím co. Je tak?
Z toho moc happy nejsem. Jsem na to zvyklí a nejsem nadšený z toho používat všude různé prohlížeče. Je nejaká varianta, nebo jedine to zkousnout a hotovo?

26.11.2013, 01:46 |
Tweety_xx | Upraveno: 2013-11-26 01:49:13
aha, tak ted sem zjstil že to adobe tu mít musím.
V chromu teda nic, v tom dolphinu jo a v prohližeči co tu byl origo to taky jde. V tom se mi ale nějak zakousne centrum, když vlezu do mailu nevíte čím to může být?
Chrom ho ani nepodporuje u androida. Delphin nebo mozilla pak ten od seznamu par jich jeste bude co flash umi ale to jsou desny sunty :( Na nekterych founech ale jeste musis extra z netu sosnout flash player.
jeste v tom chromu muzes pouzit na te strance kde se to seka v menu kliknout na verze webu pro PC
jj ten flash player sem stáhnul přímo adobe. sice to oficiálně nějak už nepodporuje 4.1 ale našel sem navody kde to najít v nějakém archivu.
OK, takže v chromu udělám očividně v tabletu prd. Je tak správně?
A pro se mi seká ten prohlížeč co tu byl origo. Zatím sem našel problém jen u centrum.cz když vlezu do mailu. Načte mail a zatuhne musím ho zrušit abych se dostal jinam. V seznamu nic. Jen ten centrum. a to když sem na mobilní verzi tak ok. ale v klasické verzi to prostě nejde.
A vidím že si mezitím dopsal. V chromu se to neseká, ale v "origo" co byl v samsungu nainstalován. A práve ve verzi pro web.
hele a nemel by si lepsi si nastavit na androidu bud vestavenej email kam by ti z centra chodila posta nebo si zalozit gmail a nechat si tam vse preposilat ma to jednu obrovskou vyhodu na Gmailu, ze ti tam nepujde 90% spamu z centrum.cz
gmail už sem si zřídil a mám ho nastavený jako pštu v tabletu a i v notasu, ale na tom centtrumu mám email který jsem měl jako hlavní oficiální, ale už mi tam chodí dost věcí, které chci, ale nechci si tím zatentit ten gmail, který ted hodlám začít používat jako to oficiání.