Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakou navigaci?

o Navštíveno 1325x o
o 23.11.2013, 12:49 | Area51
Tohle téma dle hledání tady už víc jak rok nebylo a já řeším co vybrat. Tak to třeba pomůže i dalším :) V létě jsem nějakým pomatením smyslů koupil pro přítelkyni Mio Spirit 690LM, zapomněl si to zaregistrovat pro bezplatnou aktualizaci a ted zjištuju, že to vůbec nefunguje. Je to pomalééééé, hnusné rozlišení, naviguje si to jak chce, vymýšlí to divné trasy a podobně. Jediné plus je, že to hlasí jmena ulic, ale to snad už dneska každá navi, ne?

Chci něco co bude mít pěkný velký displej (5"?)
Hezkou a čistou grafiku, něco jako google maps
Bude to rychle počítat trasu-to je asi nejdulezitejsí
pořádně fungující dotyk, třeba podobně jako u meho HTC One X :)
Dozivotní aktualizace map evropy (nebo aspon čr)
Určitě nechci Garmin a Mio :-D
Hlašení jmen ulic
pruhy na dálnici
Info o dopravě by bylo fajn

No a cena? Já nevím, něco rozumného :)
Díky moc A51

o 23.11.2013, 12:51 | Area51
Navigaci v mobilu zatím řešit nechci, přeci jen má HTC One V a ten displej není uplně velkej a výpočetní výkon taky není buh ví jak veliký.
o 23.11.2013, 13:26 | tesil
Toto asi slyset nechces, ale dnes uz uplne vyhozeny penize.
o 23.11.2013, 13:30 | mr.brain
Primárně pro celou Evropu používám navigaci od Nokie (Nokia autem) na Windows Phone... nikdy žádný problém, vše funguje rychle a okamžitě.

Když potřebuju větší display, tak mám na tabletu Sygic :)
o 23.11.2013, 13:56 | Area51
Mr.brain: Nokie mi nesmí přes práh :-D Poslední slušný telefon byla 6310i :-D
o 23.11.2013, 13:58 | mr.brain | Upraveno: 2013-11-23 13:58:23
Nekritizuj dokud nezkusíš ;)
o 23.11.2013, 14:06 | Milhauzz
Mno já sem byl taky zastánce starých 6310, E51, 6151 a tady těch starých kousků od Nokie. Ale od té doby co sem si vyzkoušel Win Phone na Lumii 900 můžu říct, že je to supr telefon. I když ho nemám. Je to pro mě zatím jaksi zbytečný luxus :)
o 23.11.2013, 18:04 | haskyvr6
Sygic europe v iP5 za 29,90 € s doživotní aktualizací v ceně a dokoupené Real time traffic Europe, v práci Sygic Europe Truck na tabletu 7" za "pár korun" a pecka. Denně na cestách křížem krážem evropou a funguje na jedničku ;-) Super je taky Navigon, iGO mi nesedí graficky a ostatní navigace jako TomTom, Be-on-road (=Dynavix) atd. mi nesedí vůbec, což může být ale jen můj subjektivní pocit.... Chce to vyzkoušet.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3347 sekund.