Navštíveno 1567x

22.11.2013, 18:26 |
Losky Ahoj, povedl se nám dnes blbej kousek. Mladá včera v Boleslavi na prodejně vybrala lino, ale jelikož měli 4 m široké a my chtěli 3 m, tak volali do jiné pobočky a na dnešek nám ho zamluvili. Já to lino neviděl, tak jsem pro něj zajel a přivezl. Mladá ho teď rozbalila a zjistila, že je to světlé a ne tmavé. Jedno je Magic Baron a druhé Actual Baron. Tady v MB názvy mají prohozené.
Zítra tam musím ráno zajet, teď jsem v práci. Jde to vrátit?
jasne, ze to jde, uplne v pohode.
a kdyby se cukali, tak se odkaz na autohifi.

22.11.2013, 19:04 |
Losky všude se mluví o nákupu přes net, tak nevím, jak je to s tímhle. Zajímalo mě jen, jestli mám šanci že zákona to vrátit. Nic víc

22.11.2013, 19:27 |
Nora Losky: A co budeš dělat, až zruší AHC? Ty musíš být v životě samostatně nepoužitelný :)))

22.11.2013, 19:49 |
Losky :-)
možná se budou cukat, protože lino bude řízlé na požadovaný rozměr 3xněco a pro ně bude těžko prodejné, důležité taky co je na fatkuře.
Jestli je chyba na jejich strane a je to solidni obchod, tak ti ho vymeni.

22.11.2013, 23:59 |
Losky Na faktuře je vše správně, bohužel tady v prodejně to mají prohozené a my tedy objednali něco, co jsme vlastně neviděli. Takže asi tak. Zítra to zkusíme ještě použít do jíné místnosti a pokud to nepůjde, tak tam zajedeme a budu doufat, že prachy vrátí. Ale právě, je to řízlé:( Sice 8 m je docela délka, ale asi se budou cukat
Ja nevim, co resis, kdyz je chyba na jejich strane?!