Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Reference na kvalitní firmu - žaluzie

o Navštíveno 3042x o
o 20.11.2013, 14:32 | J-T.
Možná tu někomu přijde vhod tip na, dle mého názoru super firmu na stínící techniku.

Všem, kteří uvažují nad nějakou stínící technikou (plisse, roletky, ...) doporučuji zabrousit a využít web: [ Link ]

Super jednání, kvalitní výrobky, easy opravdu easy instalace a bezkonkurenční cena!

Máme od nich: 1x plise, 3x roletky den a noc, 2x vertikální žaluzie. Obešli a obvolali jsme cca 8 firem ceny byly od 14 tis. do 20 tis. Kč. Už už jsme se pomalu smiřovali s cenou :-/ když žena objevila na netu výše uvedenou firmu, která nám to zkalkulovala na cca 10 tis. Kč. Podotýkám že jsem byl fakt dost skeptickej a nechtěl to riskovat, přeci jenom cena byla fakt podezřelá a bál jsem se kvality, nicméně žena to objednala aniž by mě řekla (njn ženský ...) A musím uznat že jsem opravdu mile překvapenej milou komunikací, rychlostí dodání a kvalitou. Takže za tu cenu fakt pecka.

Takže všem můžu vřele doporučit zahrnout tuto firmu do svého výběru.

BTW: Jen podotýkám, že z výše uvedenou firmou nemám absolutně nic obchodně společného.

foto k příspěvku  od J-T.

o 20.11.2013, 14:33 | J-T.

foto k příspěvku  od J-T.

o 20.11.2013, 14:46 | Tuner#2
Já nakupoval v kamenném obchodě tady v Plzni, taky super jednání a ceny. Berou taky od ISOTRY.
o 20.11.2013, 20:35 | Rajdlos
Ty krááávo to jsou barvičky :) Ty se toho fakt nebojíš :)
o 21.11.2013, 13:29 | Ravo
ISOTRA fakt gut, mám od nich žaluzie ve střešních Veluxech a lepší (a levnější) než klasický origo Velux žaluzie
o 10.03.2014, 15:18 | Honza123
Hej Ravo já mám taky Veluxy a dobrý. Jako máš recht, že je to drahý, ale šlape to jak na drátkách. Co máš za ty neorigo a na kolik tě to vyšlo?
o 11.03.2014, 13:58 | Ravo
to Honza123 - už si to moc nepamatuju, dělaly se komplet sítě a žaluzie na celej barák a bylo toho moc různých druhů a typů.
Výrobce je ISOTRA, objednávalo se to rovnou podle kodu Velux okna (takovýto GLCxxxxxx na štítku). Cena byla myslím nějákých 1500 za kus, ale tohle fakt nevím přesně
o 11.03.2014, 14:01 | Mac Háček
Taky můžu doporučit...
o 11.03.2014, 16:28 | soda
z zaluzie24.eu mam ja i kolega v praci zaluzie jiz tretim rokem a taktéž si je nemohu vynachválit. jedine co me mrzi, ze cca po pul roce od moji objednávky zacli nabízet za priplatek 50kc celostinici. zamereni jsem ja i kolega provedl dle jejich navodu a ze zkusenosti mohu rici, ze mohli byt o cca 5mm delsi
o 28.07.2014, 15:22 | jakub.nov
Zdravím, děkuji za tip, kde nakupovat. Chtěl bych se Vás zeptat, zda máte někdo zkušenosti s garol.cz? Vybral jsem si tam více věcí, které potřebuji, ale rád bych měl ohlasy lidí. Děkuji moc.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3047 sekund.