Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Bývá mi smutno

o Navštíveno 2794x o
o 20.11.2013, 12:47 | Kacko
když vidím, jakou moc zde mají lobbisté.. viz [ Link ]

o 20.11.2013, 12:56 | PlusOne
Jsem čekal nějakej seznamovací thread pro osamělé autohifíky....tak nic, no ;-)
o 20.11.2013, 13:01 | gizmi
Take jsem cekal, ze tu bude seznamka, ale ono placky nad zabavenyma hrackama pro hulice :) Jinak majitele chapu (ikdyz tento obor na hrane si vybral sam) a napsal to pekne, jen tedy jedna drobnost: SKPV jako celek neznamena, ze jeden kriminalista dela vrahy, hospodarinu, atd najednou :D Takze to co napsal je kravina :D Ale chapu, ze je nastvanej. Kazdopadne zabaveno bylo jen vse se znakem konopneho listu, takze kavu, rajcatka, bylinky, atd (jak sam pise) muze i nadale prodavat. Nebo ze by hlavni kseft byl precijen zavislej na pestitelich drog?
o 20.11.2013, 13:09 | .mycTD
Kacko: mas na mysli souvislost s timto: [ Link ] ?
o 20.11.2013, 13:40 | pepe689
V poradku at si prodava rajčata a nebreci !!!!
o 20.11.2013, 13:42 | AR
gizmi: můžeš jezdit s autem které má 4 kola když ti 3 zabaví?
o 20.11.2013, 13:43 | AR
wow...pepeho by taky mohli zavřít, nebo aspoň jeho vybavení pro taxikařinu, protže přece taky může převážet zločince z místa A do místa B....
o 20.11.2013, 13:47 | gizmi
AR:
1. vedel dopredu, ze se tohle bude dit
2. co trebas otevrit si lekarnu a tam prodavat laboratorni sklo a knizky s navodem, jak si uvarit pervitin? Taxikarina uz je hodne z oboru, co rikas na tu lekarnu - je to OK? Podle me proste neni OK podporovat huleni a hlavne vis kolik decek to bude pestovat pro machrovani? Co kdyz to bude zrovna tve decko? Nevim, at si kazdy do sveho tela fetuje co telo unese, je me to fuk ... ale podporovat to?
o 20.11.2013, 13:53 | pepe689
jako gizmi !!!
o 20.11.2013, 14:08 | gizmi
Mno nic, nehodlam se tu dohadovat, kazdy strujcem sveho stesti.
o 20.11.2013, 14:22 | DITR
sice nehukim ale jsem proti neprodaval tam nic nelegalniho a kdo si koupi hnojivo a akove ty kraviny kolem a co snima bude delat je jeho vec :)
gizmi nevedel sem ze trava se fetuje co vim tak se fetuje kokain atd :) navic si otom neco precti ma to lecive ucinky od bratrance babka z toho dela luxusni masti a olejicky ktere fakt pomahaji sam sem tomu neveril ;) a jelikoz je hodne stara tak sem cumel ona snim dokonce i zahuli :)) rika ze ji to uvolnuje a neboli ji potom absolutne nic
o 20.11.2013, 14:23 | Kacko
gizmi: on ale žádné návody neprodával, k ničemu nenabádal

.mycTD: to taky..

Jsou to 3 věci, které nechápu.

PRVNÍ:

Spíš mě zaráží, že se tu vůbec něco takového může dít. To abych se bál tu podnikat v čemkoliv, protože nikdy nevím zda zákazník třeba neudusí manželku rolí od toaleťáku, který u mě koupil. Pak nahoře někomu hrábne a mě pak obstaví účty a zabaví co se jim zamane?

Navíc kde přesně je hranice mezi growshopem a zahradnictvím? Oboje má stejný sortiment.
A co dodavetelé? Ty už nikdo postihovat nebude?
Mám se bát nosit na sobě tričko s listem marihuany?

DRUHÁ:

Co když mi manželka, má láska, kterou celý život miluju a obdivuju začne trpět schizofrenií? Budu koukat věrně po jejím boku jak se její osobnost rozpadá, jak se mění v hromádku něčeho co jsem nečekal? Budu vědět, že jí marihuana pomůže, budu mít možnost si ji vypěstovat, ale dát jí ten lék už nemohu? Když jí to samé koupím v obchodě, tak už je to v pořádku?
Co když na to nemám finance? Opravdu jsem pak na úrovni zloděje žijícího celý život na pokraji společnosti? Jsem pak na úrovni vraha aby mě stát stíhal, trestal a odváděl v poutech?

Co když se někdo rozhodne udělat byznys z čaje s citrónem a medem?

TŘETÍ:

Čím vlastně škodí lidé pěstující marihuanu pro svou potřebu? Čím vlastně škodí marihuana, když byla uznaná jako lék?

Proč se tu toleruje alkohol, který nemá ŽÁDNÉ léčivé účinky a pouze škodí?

Sám hulim jen hodně vyjímečně, tak na silvestra max. Zato alkohol piju velmi často, já ani mé okolí si bez něj nedokáže představit dobrou party. Mnoho mých přátel se bez něj nedokáže bavit. Často se vyloženě těším na chuť piva, nebo jiného alkoholu. Přestože vím, že mi douhodobě škodí, tak ho piju dál. Dle toho usuzuju, že jsem na něm závislý. Kdo to máte podobně?

Ono totiž většina závisláků na piku atp. si uvědomuje to samé. Jen jsou nepřijatelní pro okolí - protože okolí to piko nebere. Stejně tak cigarety - jak můžou být legální, když škodí zdraví? Kolik kuřáků tady se snaží přestat a nemůže?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Představte si situaci, kdy by tu místo drogy s názvem alkohol byl v podobné situaci pervitin a místo cigaret heroin. Může se to zdát nesmyslné, ale není to tak jen proto, že těm nahoře stačí zisky z alkoholu a cigaret.

Od mládí bychom sledovali jak ho pravidelně užívají rodiče. Už jako malí bysme toužili po dětském piku a rodiče by nám ho dávali za odměnu(=rychlé špunty).
Ve 13ti byste si konečně na tajňačku dali první dávku. Cítili byste se skvěle. Konečně jako dospěláci, kterým se snažíte vyrovnat. Vychloubali byste se s tím ve škole mezi kamarády.
V tom by někdo přitáhnul heroin. KONEČNĚ.. první dávka.. připadáte si jako všichni ti drsňáci ve filmu co si v každém druhém záběru stříleli.
Teď jste konečně hustý, můžete machrovat před holkama, konečně něčim vynikáte. Za chvíli si piko i hero kupujete sami v trafice. Kromě novin a žvýkaček tam beztak nemá nic jiného.
Kolem vás je každý druhý sjetý, ale je to pohoda, je to normální. V televizi, v novinách, u vás doma i v okolí potkáváte denně sjetý lidi.
Stárnete a po večerech koukáte na reklamy na super piko s příchutěma co by vás ani nenapadly. Vidíte ty šťastné lidi v reklamě, jak si vesele střílí do žíly 12let zrající piko v dubovém sudu.
Víte, že si tim ničíte zdraví, ale když ono je to všude. Na každém rohu si můžete dát dávku. Nakoupit si zásob kolik chcete.

Do toho kolem vás chodí zhulenci. Feťáci jedni špinavý. Zatímco vy jste nastřelený nesmrtelný superhrdina, tak tyhle vysmátý podivnosti jsou zvěrstvo. Fuj a ještě hulí nějaký lék. Pryč s nima.

WTF?
o 20.11.2013, 14:36 | gizmi
fet ... fetak ... uzivatel drog ... Marihuana je droga ;) Helet mraky lidi prislo diky me o papiry za rizeni pod vlivem THC, takze ty pohadky si nechte pro nekoho jineho. Me je v celku fuk, kdo co uziva ;)

Ad1: pokud je zahradnictvi to same jako grow-shop, tak vlastne ty grow-shopy nepotrebujeme a je to vcelku jedno, ne? :D Nebo me chce nekdo tvrdit, ze v zahradnictvi zakoupim veci na huleni? :D Priklady s taxi a rulickama od toaletaku jsou vazne vtipny, docela se bavim. K cemu to jeste prirovnate?

Ad2: od toho jsou lekari a ne pestitele drog ;) To si lehce pleteme dojmy a pojmy ;) Srovnani s cajem taky vtipne :D Pokracuj, docela se bavim :D PS: ze ty jsi ted pod vlivem, vid? Jinak si neumim predstavit, ze tohle dokaze vymyslet bezny neuzivatel :D

Ad3: do tohohle nejdu, protoze TY jakozto uzivatel proste mas jinej nazor, nez ja neuzivatel. Me je fuk kdo co, ale neni mi fuk, ze je legalni prodavat veci na podporu drog. Chapeme?

Pod carou: nekourim, nepiju (vetsinou jinym ridim a piju jen decentne pri slavnostnich prilezitostech) a nezlob se na me, ale bavime se o marihuane. Jak mi rikaval tata: "me nezajima, ze kazdej dostal 5tku, me zajima proc TY". Takze me nezajima kdo a co a proc. Me zajima, proc ma byt legalni podporovat drogu jmenem Marihuana. Jinak ten tvuj pribeh - menim nazor, ty nehulis, ty uz jedes v necem silnejsim, co? Neuveritelna schíza :D :D Co budes delat, kdyz ti zaviraji oblibeny kramky? Huaaaaa :D
o 20.11.2013, 14:48 | Kacko
gizmi:
1) Otevřeš si 2 prodejny. V obou bude stejný sortiment. Jednu nazveš Growshop, drouhou Zahrádkářství gizmi. Na growshop ti udělají zátah, na zahrádkářství ne - to ti přijde ok?

2) Lékař ti řekne, že lék nemá, ale že ve světě se užívá marihuana, která má dobré výsledky. (on ho nemá, není ani v lékárnách)

3) Myslíš truhlík a hlínu?
o 20.11.2013, 15:24 | vypuk
gizmi - tak jinak, proč z něčeho, co jde volně pěstovat, udělat další položku v příjmech státu? :)
o 20.11.2013, 15:41 | DITR
proc zatahy? nedavno byla schvalena marihuana do lekaren!!! pry uz jsou na ceste zasoby od dodavatelu z holandska (jsem cetl predevcirem na netu) proc by to mel stat platit? vyberou growshopy par pestitelu vsechny pozaviraji a ihned ma nekdo veci aby mohl zacit pestovat ve velkem a dodavat do lekaren samozrejme to bude ze zabavenych veci a jeste na to stat da dan takze se na tom vydela:) co bude s marjanou co zabavi? spali ji??? myslim ze ne udelaji se z toho masti a olejicky a opet to pujde do lekaren (si myslim ja) samozrejme je to zadarmiko protoze je to zabavene stat to proda lekarnam a jeste si z toho vezme dan tohle je cely muj pohled na tuto situaci
o 20.11.2013, 15:45 | gizmi
Vypuk: takze zlegalizujeme domaci varny, domaci vyrobny vybusnin, atd? Taky to jde v pohode doma, tak cooo? :) Je naprosto spravne, ze stat tyhle veci zastresuje a volne se nesmi vyrabet a manipulovat s nima. Stejne jako trhavinu si pak poridi ten co opravdu vyuzije, tak i travu si casem koupi ten, co ji bude potrebovat ;) Nejak stale nevidim problem..

Kacko: chces me tvrdit, ze hlavni prijem je v Groushopu z truhliku? V obojim NENI stejny sortiment a v tom je ten rozdil. Chapu ze jako drogove zavislej s tim mas problem, ale u nas "cistych" je to vnimano odlisne.

A timto opravdu koncim tuhle velmi vtipnou estradu placicich uzivatelu drog, kterym nekdo vzal prodejnu nadobicka.
o 20.11.2013, 15:50 | DITR
sice uzivatel nejsem ;) jen jsem napsal svuj nazor na tuhle komedii;)
o 20.11.2013, 15:50 | .mycTD
A timto opravdu koncim tuhle velmi vtipnou estradu... ty se toho fizlovskeho uvazovani fakt uz nikdy nezbavis ;-)
o 20.11.2013, 15:56 | gizmi | Upraveno: 2013-11-20 15:57:20
DITR: zklamu te, ale je to jako s hadrama z trznice - likviduje se to a to hodne prisne.. ;) PS: nedavno TV Nova dokonce ukazovala firmu, ktera Marihuanu likvidovala a byl tam rozhovor s lidma z vesnice, zda jsou radi, ze to maji v ovzdusi zadarmo, atd atd..velmi vtipna reportaz.. :D

.mycTD: miluju lidi, co chteji naprostou svobodu vseho (zadny prava, zadna policie, zadne soudy, drogy pro vsechny, atd) a pak jako prvni pribehnou, kdyz pravo potrebuji a prskaji jak krecci :D Kdyz se dela malo, je to spatne. Kdyz se dela hodne, je to spatne :)
o 20.11.2013, 16:01 | .mycTD
to asi nema moc spolecneho s tim, co jsem psal ja, ze?
o 20.11.2013, 16:06 | DITR
gizmi verim tomu ze i te spalovne se toho hodne ztrati :) tata mel kdysi ve spalovne znameho palili hadry od rakosniku hned byla skrin plna nike adidas a puma :))
o 20.11.2013, 16:11 | gizmi
Ditr: kde je clovek, tam je i smecko (bokem stranou), takze verim ;) Ale stat jako takovej z toho mit bude jen vydaje za basu dotycneho.

.mycTD: zklamu te, ja byl takovej i driv a jsem takovej i ted (dlouho po odchodu ze statniho). Mam sve zasady a sve nazory a snazim se drzet desatera, byt v modernim pojeti. Myslim ze nejsem tak zlej jen proto, ze nesouhlasim s podporou prodeje veci na drogy ;)
o 20.11.2013, 16:18 | .mycTD
me jsou ukradene tve nazory na drogy, ja mam na mysli jejich prezentaci (obecne tady na foru)
gesta typu -ja jsem svuj nazor rekl, tak to tu ukonceme fakt nejsou nutna.
o 20.11.2013, 16:25 | gizmi
.mycTD: :D :D pouziju tvou vetu: to asi nema moc spolecneho s tim, co jsem psal ja, ze? Ja nic takoveho nikde nepisu. Naopak cti poradne, ze na bod 3 naseho zavislaka jsem napsal, ze do tehle diskuse nejdu, protoze proste tema Marihuana je slozitejsi a kazdy ma jiny nazor, jine zdroje, jine zkusenost, atd. Je to tu diskusni forum a pise sem kdokoliv. Par lidi bude souhlasit a par lidi bude proti zakladatelovo textu...normalka, ne?
o 20.11.2013, 17:09 | AR | Upraveno: 2013-11-20 17:10:28
gizmi: jak už bylo uvedeno, tvůj fízlácký pohled se těžko změní. Uvádíš tu jak mrihuana škodí, že je nelegální a že jeho hlavní příjem nebyl z truhlíků ale z mařky co? Příjde ti ok když tví kamarádi příjdou a zlikvidují shop co prodává státem legalizované věci které aby nějakým způsobem "ublížili" člověku tak je potřeba ještě x dalších procesů než by něco vzniklo, ale vůbec ti nevadí že se všude kolem legálně prodává alkohol, cigarety apod....chtělo by to trochu otevřít oči

edit: na jednu stranu tady řvete když stát něco reguluje, zakazuje, přikazuje a na stranu druhou glosujete když něco takového udělá....
o 20.11.2013, 17:58 | mrazik
Nebyl jsem nikdy policajt, ale s gizmem souhlasim.
Cigarety nebo alkohol obsahuji THC ?
Ja bych zavedl jednoduche pravidlo - mate v krvi THC a vice jak 1 promile alkoholu ? Ridicsky prukaz zabavit navzdy, bez vyjimky. Nelibi se vam to ? Tak to nekurte a nechlastejte.
o 20.11.2013, 18:04 | AR
mrazik: a upravene konopí zbavené thc které se legálně prodává to thc obsahuje?
o 20.11.2013, 18:18 | Wasp | Upraveno: 2013-11-20 18:24:22
AR -> jasně že obsahuje THC, každé konopné rostliny ho mají, jde ale o princip a o to, že grow shopy prodavaly kompletní řešení od semen rostil konopí až úo ruzne hydrophonické systémy a hnojiva, kde jsi z kytky dostal mutanta s vysokým až nebezpečným obsahem THC. Takový kytky nikdy v květináči nevypěstuješ a kdo říká že ano, je to lež.
K tomu se vztahuje další fakt, takto vysoký obsah THC má za následek toxické psychózy u uživatelů a různé jiné psychycké problémy, které vždy se v minulosti vyskytly pouze u uživatelů pervitinu atd.
Sám jsem pro zavření těchto obchodu, ale na druhou stranu at si to doma duchodci pěstuji ve skleniku, to je prakticky neškodná rostlina, ale zato léčivá ne jako ty mutanti z homeboxů. ;-)

Edit: pak je možná i lepší potkat na silnici opilého řidiče, než řidiče s THC v těle a poruchou psychiky, kdy nevíš co dotyčný udělá. Tímto samozřejmě neschvaluji jízdu v opilosti ;-)
o 20.11.2013, 19:49 | DITR
mrazik to je slozite kdyz mas nejake bolistko a natiras ho konopnou masti tak do sebe to thc taky dostanes to mi jako maji vzit papiry za to ze to nehulim ale mazu si stim denne nejakou ranu? trochu ujete ne ?? :))
o 20.11.2013, 20:12 | MazliG
ať je veselejš .o)

[ Link ]
o 20.11.2013, 20:27 | Vencaf
Celý je to jen další utahování šroubů. Prostě dneska zabavíme truhlíky a zavlažovací zařízení, protože by teoreticky mohly sloužit k pěstování konopí. Zítra uděláme šťáru na obchody se zbraněma, protože se s nima dá taky teoreticky páchat trestná činnost (a kromě toho zbraně jsou špatné ááno). Pozítří přijdou na řadu kuchyňské potřeby, protože tam mají nože, atd. A za nadšeného oslího hýkání budeme budovat pomocí dalších zákazů a represí ten pravý ráj.
o 20.11.2013, 21:33 | AR
MazliG: supr ;)
o 20.11.2013, 22:00 | michall
Mě hlava nebere, proč tam (aspoň podle článku) zabavovali květináče, hnojivo, substrát, ... Stačilo přece zabavit "podezřelá" semínka, literaturu, ... Drogy rozhodně nepodporuju, ale připadám si jako zločinec, protože mám na okně dva skleníčky s vytápěním, větráním, přísvitem, zaléváním, ... vše ovšem koupeno v běžných krámech typu OBI, IKEA, GMe, Conrad, Autokelly, ... Teď se jen modlím, aby zásahová jednotka v únoru rozeznala papriky a rajčata od konopí.
o 21.11.2013, 08:09 | Zdeny60 | Upraveno: 2013-11-21 08:10:02
Kacko:

pokud už sem nikdo nezareagoval na tvůj bod3) o alkoholu, tak jestli ano, omlouvám se, ale je vědecky prokázáno v mnoha studiích, že alkohol má v jistém množství prokazatelně pozitivní účinek na lidské zdraví. Jde o například podporu srdce a cévního systému, snížení rizika IM, snížení HD-cholestreolu a asi bych si vzpomněl na další. Ovšem jako každý "lék" je třeba, aby byl užíván ve správném dávkování:-) Ne, že ho do sebe naleješ litr denně a budeš čekat, že se ti zlepší zdraví :-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3326 sekund.