Navštíveno 1802x

19.11.2013, 13:57 |
DITR zdravim chlapci mam problemek a potrebuju poradit ve sve e39 mam prestavbovou hid sadu vsechno bylo od doby co sem ji koupil (2roky) a namontoval ok minuly tyden mi kleknul altik (asi uz neorigo valeo) tak sem obednal altik z bouracky (origo bosch) vymenil altik a ten slape az na jednu vec hidky poblikavaji nerozsviti se porad jakokdyby startujou nevi nekdo co stim???? samozrejme ze nikdy nechytnou a bud poblikavaji celou cestu a nebo vypne bud jedna nebo obe:(
tak pripoje starter primo na baterii a budes mit jasno,
případně děla to jen u nastartovaného auto nebo v klidu také?
starter mysleno xenon starter :-) je napajený jen žlutým a hnědým dratem kde + je žlutej

19.11.2013, 19:10 |
DITR | Upraveno: 2013-11-19 19:11:39
u nastartovaneho vypnute tipnute to nesviti vubec ;) vceea sem jel s ko altikem na vymenu a svitilo to bez problemu za hodku po vymene altiku to zaclo blikat pri prvnim nastartovani a zapnuti svetel
meril si napeti,zda nabiji na baterce na 14 az 14,4V?
KO altik asi tak KO nebyl, zato ten novej je :)

19.11.2013, 21:32 |
DITR | Upraveno: 2013-11-19 21:41:25
u stareho svitilo dobijeni novy dobiji tak jak ma kontrolka na palubovce ani neproblikne ano meril jsem to dava kolem 14,2-14,4V
kdyz nastartuju tak chvili sviti obe svetla bez problemu pak zacnou blikat vypnu svetla a znovu zapnu a dela to to same. VYpnu motor znova nastartuju zapnu svetla a chvili to zase normalne sviti pak to zase zacne blikat
tappaja stary altik nedobijel vubec porad svitila kontrolka dobijeni dobijel jen na 5tku v rychlosti 80km/h :( pred 2ma rokama sem ho opravoval a zas to zaclo delat tak sem radsi koupil z bouracky
Zkus mezi privodni draty dat kondik, hodnotu treba 10 000mikroF/25V, pokud tam nejak lita napeti, ruseni, mohlo by to pomoct.
Mozna bude stacit mensi hodnota, ale to je asi fuk.

20.11.2013, 14:02 |
DITR jako mezi privodni draty do starteru od hidek?
Jo, mezi plus a minus. Nebo mezi kostru a +

20.11.2013, 15:34 |
DITR okej okej sezenu 2 kondiky a zkusim to tam mrsknout prinejhorsim pujdou HnIDky ven a dam zarovky stejne sou stim furt akorat problemy