Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Autobazar A1 Olomouc...?

o Navštíveno 8264x o
o 16.11.2013, 18:59 | Kolda | Upraveno: 2013-11-16 18:59:48
Zdravím,

nemá někdo nějaké zkušenosti s autobazarem A1 v Olomouci?
Zítra se tam chci jet podívat na O2 RS.

[ Link ]

Díky moc

o 16.11.2013, 19:42 | Zdeny60
Mám já - mnohokrát na čumendu na auto, zvenku nakrášlený, stačí mrknout dospod, do nějakýho zákoutí a vše bylo jasné.
Konkretně S-MAX TDCI - zbořený na prahy a sloupek (2 roky zoět). FX35 - prý perfektní a o toto bych já neopřel ani starýho araba, před X lety M3 - nakonec uznali, že jsem poznal, že byla zoufale bořená na předek, ale na papíru stálo "perfektní". Jo a paradoxně Volvo XC90, který jsem chtěl před 3-4 lety koupit místo současnáho SpecB mělo údajně "pane pravých 160tkm" a ve skutečnosti bylo zjištěno přes 300:-)

Takže tak asi. Ale třeba se zlepšili:-)))
o 16.11.2013, 21:05 | PlusOne | Upraveno: 2013-11-16 21:07:23
Jestli tam máš něco vyhlédnutého, tak můžu okem běžného uživatele omrknout, mám to cca 8 km od baráku...

EDIT:
Jestli zítra jedeš, tak nejspíš nic ;-) Autorizovaný dealer VW je hned přes cestu, další je o 200 metrů dál, takže prohlídka by eventuelně nemusela být problém..
o 16.11.2013, 21:20 | Kolda
Ano, mám to 100km, tak se tam skočím zítra podívat, ale děkuji za nabídku.
Každopádně jsem koukal, že jsou kolem servisy, takže bych případně požadoval přes týden někde prohlídku, ale jak čtu příspěvek od Zdenyho, tak asi nebude třeba:-)

o 17.11.2013, 08:24 | camron
Jestli je to ta stříbrná, koukni na LP dveře - z fotky to na mě působí, že mají jiný odstín.
o 17.11.2013, 23:36 | Creams
A1 je jeden z lepsich - samozrejme dpousta aut je taky v komisi a bohuzel nemuzes za to, ze ti tam nekdo postavi ... muzu ti ns to kouknout v utery - jezdim tam skoro kazdy den...
o 22.05.2014, 21:06 | pesa
Ahoj jak jsi dopadl?
Rad bych se tam jel mrknout [ Link ]

Kamarad na ni v rychlosti mrknul a pry dobra...to co jsem posledni dobou videl je to des a hruza :(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3226 sekund.