Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jakou EL Cigaretu ?

o Navštíveno 1689x o
o 14.11.2013, 20:43 | MazliG
ahoj, vim, že je to "možná" vyhození peněz, ALE kouřim málo a i to mě vadí .o) takže to vidim častěji a častěji a možná to taky zkusim.

otázka je jakou elektronickou cigaretu ? aby mi to nebouchlo u kxichtu a bylo to dobrý ..

jestli to stojí 500, nebo 2000 je mi asi fuk.

máte někdo zkušenosti ? díky za poznatky a info.

H.

o 14.11.2013, 20:45 | MazliG
ps: pořád pracuju na počítači a když piju kafe a budu u toho mít tohle v hubě - myslim, že pak takovou chu´t na máčka mít nebudu .o)

zkrátka nejsem klasickej hulič s dvackou denně, ale spíš tak na relax, u kafe, když dlouho něco vysvětluju atak ... takže tohle pro mě bude idál
o 15.11.2013, 00:39 | Davados
zkoušel sem Joytech a dobrý
o 15.11.2013, 00:39 | Davados
zkoušel sem Joytech a dobrý
o 15.11.2013, 01:11 | vypuk
"Pořád pracuju na počítači a když piju kafe a budu u toho mít tohle v hubě" - ano, takto začíná odvykačka a většinou to končí tím, že to máš v hubě furt a pak ještě větší chuť... co tak pozoruju v okolí :) Max ušetříš na cigárech, ale to je tak všecko :)
o 15.11.2013, 01:15 | maca123
Joytech taky doporucuju
o 15.11.2013, 02:14 | Davados
Joytech sem kupoval v Jaromírova ul. v Praze a i liquidy si muzes vybrat jakou sílu chceš,fundovaně mi poradily.Ve finále můžeš mít 0mg a mít to jen pro pocit :).El.cigareta mi pomohla ze 2krabiček k 1ný a pak cigarety P&S (poslední 3 cíga v krabičce byly humusný,tak sem je vyhodil a už si nezapálil) k tomu že to v lednu bude rok co mi kouření nic neříká.Za mně el.cigareta je fajn,ale taky do toho jde utopit doost peněz,když si jí chceš "vystajlovat" :)
o 16.11.2013, 11:05 | Robo
Řešil jsem to [ Link ] ,když jsem četl rady,ať přestanu úplně,myslel jsem si že to nepůjde,vždyť už jsem to 3x zkoušel a do 1 měsíce jsem v tom zase lítal.El.cigaretu jsem nakonec nekoupil,letos v březnu jsem si řekl teď,nebo nikdy a zatím se držím.Takže za sebe doporučuji sekni s tím....
o 16.11.2013, 21:27 | macek
Kup si jakou chces je to fuk pac je to vsechno sajrajt ale je fakt ze me to pomohlo se odnaucit kourit:-)) nekourim uz skoro 2 roky
o 17.11.2013, 08:02 | KFL
[ Link ]

Napsal jsem to pred rokem, vetsina veci plati. Dneska uz jedu upgrade modely s vetsim tankem a naplne kupuju v US a "specialky" z Danska a tak. Elektriku hulim 1,5 roku a je to bezva. Beru to tak, ze prestat nechci a tak jsem to proste vymenil. Je to levnejsi (vyrazne) a prej i zdravejsi (nazory se ruzni, ale analyza liquidu z VSCHT ma pro me vetsi vahu).

Kdyztak napis na mejla, muzu ti dat par tipu. I na shop, kde to delaji nadsenci, ktery i poradej a nechteji jen prodat (atty.cz).
o 18.11.2013, 14:21 | schimi
Tiez hulim uz vyse roka cigaretu eGo (1000 mAh). Naplne pouzivam Liqoua American Blend (riedim to na 6mg).
KFL to dobre zhrnul v tom linku. Ja mam ten problem, ze po vyse roku by som aj tak radsej hulil normalnu cigu :-)
Ale mal som problemy s dychanim a odkedy hulim elektronicku, je to v poriadku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3166 sekund.