Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz: stolek z bloku

o Navštíveno 1506x o
o 09.11.2013, 00:09 | Mila
Ahoj lidi,

určitě se to tu už řešilo, ale třeba má někdo nějaké aktuální poznatky :-)

Stěhujeme se a mne napadlo, že k velký sedačce by se mi hodil hezký stoleček :-)... aneb z bloku motoru...

Nedělá to někdo z vás, nebo nemáte na někoho referenci ? Co takový stoleček cca stojí ? (jeden jsem našel na bazoši, ale to není uplně ono... Hodil by se mi buďto chromový, nebo bílý/bezbarvý...

díky za každou reakci !

Mila

o 09.11.2013, 00:16 | Tuner#2
Dudu_481 tady nabízel luxusní leštěný, ale už je to nějaký pátek...
o 09.11.2013, 00:23 | Mila
jj, to jsem našel taky, díky !
Zkouším to i ted, jestli je někdo aktuálnější ;-)
o 09.11.2013, 11:10 | TROY
na fb je pár skupin co se tím zabívá
Základej je ovšem sehnat ten blok protože po nich jdou lidi jak slepice po flusu :(
o 09.11.2013, 11:13 | AllInOne
Mrkni na fb

Engine tables. Moc pekny kousky. Cenovka okolo 10ti,podle toho za jakej
o 09.11.2013, 18:34 | Mila
díky kluci, na ty jsem koukal, takže uvidíme ;-) Zkoušel jsem, jestli to nedělá třeba i někdo odsud :-)

o 11.11.2013, 11:39 | CervinVega
neni spatnej taky z disku, vyjde to levneji a je to i praktictejsi (vaha)
o 11.11.2013, 12:32 | AR
tak buď chce někdo stolek z bloku/kola nebo váhu ne? Proč by měl dávat tyto dvě věci dohromady? ;)
o 11.11.2013, 13:02 | Mila
CV - jj, tak jsem po nich pokukoval... Pokud chceš z hezkýho disku, tak to ani tak levněji nevýjde, ale s tou váhou mě to taky uplně nedošlo ... Ty V6 a větší bloky mají hrdě přes 50kg :-)

Jinak zatím jsem našel pár hezký stolů právě z bloku, ale 27kkč za dvanáctiválec je mazec... Jinak hezkou V8 16500 Kč, ale popravdě jsem počítal, že bych se optimálně chtěl vejít do deseti, tak uvidíme, zatím to nebudu hrotit :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3188 sekund.