Navštíveno 2959x

07.11.2013, 12:44 |
imax | Upraveno: 2013-11-07 12:45:12
Mozna uz bylo, ale ja si to kouknu klidne nekolikrat :)
[ Link ]
Asi jsem jiný - mě by totiž tato prsa na ženské spolehlivě odpudila.

07.11.2013, 12:53 |
imax V pohode, ja proti duhovym nic nemam :D

07.11.2013, 12:56 |
nome asi jsi opravdu jiný :-) nic odpudivého tam nevidím
Tak to já bych si klidně podudal:-)
neber te 4% pravo na názor ,prsa dobry ,otázka jakej ma spodek ,aby to nebyl mamut

07.11.2013, 13:15 |
Lubak a nebo bobr.-)

07.11.2013, 13:18 |
imax Ja si myslim ze ten spodek nebude vubec spatnej :)
Tywe, jak se někomu nelíbí dudy, kterými si slečna při běhu zhmoždí mozek, tak je hned gay? To je opravdu názor svědčící o inteligenci dotyčného myslitele...:-)

07.11.2013, 13:23 |
imax Jezisi Camrone, to fakt nechapes ,,prdel,, :D

07.11.2013, 13:27 |
gizmi Tak antidepresiv bylo dost, ted trocha depresiv:
...na FB koluje toto:
[ Link ] :D :D doporucuji koukat pred jidlem :D
gizmi: Nějak nechápu proč by tohle mělo být depresivní? Sice v dnešní době porod doma moc nechápu (možné komplikace jak pro matku, tak dítě), ale jinak na tom nic deprimujícího nevidím. Možná i proto, že jsem si tím spoluprošel před rokem a asi pak vše vnímáš jinak...
U porodu jsem byl trikrat a taky na tom nevidim nic depresivniho. Naopak bych řekl, že to upevnilo náš vztah.

07.11.2013, 14:31 |
gizmi Me to teprve ceka a u porodu budu taky. Jen mi prijde naprosto ulitle to natacet a davat na net (je to soukroma vec), rodit do studene reky (teplota a ne prilis sterilni prostredi), celkove rodit mimo odborne prostredi (proste porodnice), atd.. Proste koukat na cizi zenskou jak rodi - to asi neni v poradku ani na jedne strane
Porod je normální věc, která patří k životu. K životu naopak nepatří násilí, vraždy a pod. Spíše nechápu, jak může někdo v dnešní době hazardovat a rodit sám doma, bez odborné pomoci. Argumenty, že tomu tak bylo v minulosti, jsou dnes zcela mimo.

07.11.2013, 15:40 |
Draxx At si kazdej rodi jak je mu libo, klidne ve chlivku s cunikem, no ni ?
Ať si každej rodí jak chce, fajn, ale ať toto rozhodnutí přijme s veškerou zodpovědností a né že když se něco posere, tak hned jsou na vině všichni kolem ...
Jinak kozy dobrý, hned je na tom světě veseleji :)
taky sem byl u porodu a nejak mi tohle video nevadilo.Ten Gif je zajímavej,líbí :)
taky sem byl u porodu a nejak mi tohle video nevadilo.Ten Gif je zajímavej,líbí :)
Paneboze dej abych si neco takoveho mohl alespon jednou v zivote vošmatlat.....
Ale jako antidepresivum to fakt funguje,na to bych se mohl divat hodku v kuse....

07.11.2013, 17:28 |
imax Navrhuji at to daji admini jako pozadi na AHC :D
Zdeny, proč si myslíš, že k životu nepatří násilí, vraždy apod.? Je to naší součástí odjakživa!

07.11.2013, 19:26 |
Draxx Soucasti to bohuzel mozna je, ale normalni to neni. Nebo jestli je dle tebe normalni soucast zivota vrazda a nasili, nechci vedle tebe bydlet = )

07.11.2013, 20:06 |
camron | Upraveno: 2013-11-07 20:10:35
Možná nám to jako středoevropanům žijícím v 21. století normální nepřijde, ale podívej se všude okolo nebo zapátrej v minulosti...

07.11.2013, 21:30 |
vomy7 Souhlasim s Draxem, Zdenym a dalšíma... násilí opravdu normální není. :)
takovejma peknejma kozama to zacalo :o))

08.11.2013, 08:07 |
imax Morbidaci pryc, tady to je relaxacni vlakno :-)
Zdeny dokáže snad úplně každé vláknout odklonit o 180 stupnu jinam.

08.11.2013, 08:38 |
Zdeny60 | Upraveno: 2013-11-08 08:40:09
Co vykládáš? Já jsem jen napsal, že tyhle dudy bych mohl dudat:-) To je odklonění jinam?
Naopak, kdo ho odklonil jinam a vrazil sem video porodu, byl gizmi. A na to jsem reagoval, že to jednak není nic depresivního, ale zcela přirozeného, ať to vypadá, jak to vypadá a kontrolval jsem, že naopak nenormální je násilí a vraždy (a únose, jak říkal Polívka v Dědictví). Takže jsem nic neodklonil JÁ, ale někdo jiný, detektýve:-)
A komu jsou tyhle dudlíky málo, jistě ví, kam jít a vidět tam větší:-)
Máš pravdu, přiznávám se, že jsem to celé nečetl, ale stejně, ikdyž jsi to neodklonil, tak jsi záruka toho že to budeš rozvíjet do nekonečna a ostatní ti oponovat až do nevidim. Ale to není nic špatnýho, od toho jsme na fóru. Jen se mi líbí, jak se vždycky do toho vžiješ a ty i ostatní dokážete spisovat romány :)
Z mého pohledu úplně zbytečnej útok na Zdenyho. Kozy krásný :-)
V tomhle se taky musím Zdenyho zastat, ten útok opravdu nechápu...

09.11.2013, 12:33 |
imax A porad na to muzu koukat :D