Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Toyota Celica 6g

o Navštíveno 4512x o
o 03.11.2013, 11:48 | Proffesor_W
Nemel tu nekdo tento povoz? Sesta genrerace, 4 kulaty svetla, rok 94-99. Na jare chci kupovat novy hrkadlo do hokny a tak okolo a tento stroj se mi vzdycky libil. Jaky je OK motor? 1.8 nebo 2.0? Hlavne co se tyce spolehlivosti a tak nejak vydrze. Vykonove je mi to fuk celkem.

foto k příspěvku  od Proffesor_W

o 03.11.2013, 11:51 | riviera.kidd
Spravna verze je GT4 :-)
o 03.11.2013, 11:56 | Proffesor_W
to je, ale ne na zimu a na hrkani do hokny 10km tam a zpet
o 03.11.2013, 15:47 | Kotass | Upraveno: 2013-11-03 15:47:50
Měl jsem 94 2.0, motor OK, elektrika OK, kastle OK .. měnil jsem jenom termostat se svíčkama a hlídal intervaly oleje + kontroloval pravidelně jestli nemizí.
Trošku průser jsou podvozky, výměna ramen nebo kostí vyjde na ranec a servisy moc neporadí (v Kelly mi objednali ramena na 5. gen :)) Od určitýho roku tuším 98 byl na přední nápravě SS (super strut) a to repasovat je o poznání větší peklo než klacickej Mc.
Super auto, rád vzpomínám.

foto k příspěvku  od Kotass

o 03.11.2013, 20:01 | Proffesor_W
A nevi nekdo jak je na tom ta 1.8? spolehlivost, spotreba atd. Podvozek, no, to je myslim si u nas problem s kazdym autem. Ja najedu s daily okolo 10 000 rocne tak by to snad nemusel byt takovej problem.
o 04.11.2013, 12:51 | Spooky1
Kámoš má tu 1.8mu už několik let, spotřebu nevím,ale po asi dvou letech do toho dal LPG, na plyn jezdí už snad 6let a co vím tak zatím žádnej problém.
o 04.11.2013, 19:25 | Proffesor_W
dikec, no, tak snad na jare/leto se zacnu poohlizet
o 05.11.2013, 10:06 | Rustapha-659
...přičemž je při každém ranním průjezdu trnem v oku místním domorodcům.. :-D

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 05.11.2013, 11:05 | Veva
Rustapha: :-D :-D :-D
o 05.11.2013, 14:30 | tmx.806
:-D
o 05.11.2013, 15:17 | Proffesor_W
lol vole, zrovna dneska dobra story, nas senilni dementni 750ti lety spravce budovy si to hrne do hokny svou vochcafkou TDI rychlosti asi 10kmh. Prijede pred firmu a zastavi, rikam si co dela dement zase. Hodim blinkr ze ho objedu, jak zacinam zatacet vidim ze se mu rozsviti bily svetla zpatecky a ten debil zacina couvat bez blinkru do zatacky a predkem si to hrne do toho druhyho pruhu kde ho zrovna objizdim, tak dupnu na brzdu a cekam co bude a von furt jede, tak tam klepnu spatecku ale pac mam v píci spojku tak jak to rychle pustim tak mi to chcipne no a ten dement furt couva a buch do mne rohem. Zaparkuje, vyleze, okoukne stroj a riuka, ze je to v pohode. No a za nejaky tri hodiny je u mne na dilne a prej ze to ma poskrabany at se na to du podivat. No tak chytnu nejblizsiho kamose a jdem. A na narazniku dva skrabance asi 30x3mm. A von na mne prej "no, to je v pohode, vsak povinny ruceni mate, tak to udelame prez pojistovnu ne?" ja na nej vyvalim oci a rikam to mi chcete rict ze jsem to jako zavinil ja jo? a ten magor mi rika "no vsak jste do mne najel". Tak mu rikam, no to asi ne sefe, mam na to svedka, jela se mnou holka co ji kazdej den vozim do fachy. Zavrel hubu, sedl do TEDEI a odjel. V pici co dnes ti lidi zkouseji, zasran krpaty. jezdi jak debil, ometl vsecky popelnice v okoli, parkuje v protismeru, je o dva roky starsi nez cert a jeste zkousi takovy zmrdoviny. Fakt mne sere ze nezavolal policajty, bych rad videl jejich obliceje jak jim ukazuje proc je volal :-/

Misto celicy bych si mel poridit nejaky hummera nebo tak neco, at kdyz uz do mne naboura tak at si to zhrne az k zadnim sloupkum sopel starej. Sakra, doryty auto je mi u prdele, ale curaka kdyz ze mne dela a zkousi zmrdoviny to mam vzdy sto chuti vymachat mu tlamu v nesplachnutym zachode.

Tak, klid, musim si vzit pilulku :D
o 06.11.2013, 11:54 | Rustapha-659 | Upraveno: 2013-11-06 11:59:17
Však jste do mně najel? ....TVL mě by asi zavřeli

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3532 sekund.