Navštíveno 11672x

Zdárek..dokázal by mi někdo poradit co jednoduchýho použít pro vytvoření podtlaku? Chtěl bych si udělat přípravek pro odvzdušnení brzd..Prodává se to asi za 800,- (obyč) kde se používá Venturiho trubice.. Pravděpodobně to půjde nějak vymyslet,ale nevím co použít..nedělal ste si to někdo?
mělo by to jít vyrobit ze starýho kompresoru od ledničky.

02.11.2013, 20:45 |
mourl Co takhle?
[ Link ] =
Já si teda odsavačku koupil z GB za slušnej peníz ale tohle není vůbec špatnej nápad :D
To je hezkej nápad..Ale ta pistole na dutiny stojí 500+ nějaký ty hadičky a ventilky a seš na 600,- :D to už si radši koupím tu odsávačku v kelly za 800,- .. :D
Vakuová pumpa? Mají to v každým sex shopu:-)))
Ja na to mam takovejhle bazmek od MityVac, kdysi sem to koupil na eBayi za par kacek.
Pokud mas vysavac, vem vysavac, udelej si redukce a je to.

Vyděl jsem super super přípravek na brzdy, bylo to z moturku na ostrikovace, není potřeba podtlak ale tlakem to tam prát :)
Jakože přes odvzdušňovák tam tlačit kapalinu? To se mi právě moc nechce..I když to ve finále bude stejný tak bych radši odsával a kontroloval bublinky.. Přijde mi to pohodovější..
V Polsku to prodávaj asi za 75 zlotých, podle Allegra.. kdyby ste tam někdo jezdil tak dejte vědět..
hochu pokud si takový játro že nechápeš co ti ten člověk řek tak se na takovýhle akce vyser a ušetříš si život až budeš potřebovat potom někde brzdit....
tahat podtlak z ovzdušnováku je totální kokotina natož si pak myslet že tlakem bys to měl cpát do něj..... tlak se dává nahoru na nádobku ..... zároveň s tlakem co tam mašina cpe ( POZOR maximum je kousek přes 1B jinak praská nádobka) tak dorovnává i hladinu v nádobce a v tom je dobrá na tohle kvalitní mašina protože ti dokáže zcela jednoduše prothnout tlakem celý vedení a zároven tam dolejvat brzdovku a ty jen chodíš kolem auta a povoluješ si ovzdušknováky a teče to z nich ......tahání podtlakem nemá budoucnost to tam budeš mít bublinky pořád když budeš mít nekvalitní věc co by tu kapalinu čerpala a dusila se vzduchem kolem nebo když už by se náhodou čerpadlo chytlo tak jediný k čemu dojdeš že ti to vysrkne nádobku během 3 vteřin....