Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > WRX STi - nezna nekdo?

o Navštíveno 2577x o
o 26.10.2013, 09:01 | H-Honza (M)
koukam po necem pro radost, a celkem dost dlouho pozoruju tuhle prezu:

[ Link ]

je to tak rok zpatky co byla k mani za 420, pak 380, ted se objevila za tuhle cenu, ktera je podle me vice nez slusna - za ty penize nekoupim stejne stary seriovy wrx sti s podobnym puvodem a stavem tachometru.
I kdyz je mi jasny, ze seriovy auto bude cennejsi a prodejnejsi nez tahle lehce potunena preza, tak bych o ni docela uvazoval, debordelizovat samolepky, je to pekny auto, co jsem koukal kdysi na nem nekdo nesetril, soudle dle veci od HKS a VOLK.

o 26.10.2013, 09:25 | H-Honza (M)
udajne ten, kdo to mel a postavil, to prodal, ted to ma cca 2 tydny nekdo kolem Mostu v garazi, udelal na tom oleje a filtry + spojku, a zase to prodava.
o 26.10.2013, 09:32 | gizmi
WRX = radost, ale i servis a naklady, takze asi prestrelil a jde dal..
o 26.10.2013, 10:00 | Pajk
Moc krásná.
o 26.10.2013, 10:22 | Rajdlos
Pěkná až na ty šílené polepy. Benedikt :D
o 26.10.2013, 10:24 | H-Honza (M)
vsak pisu, debordelizovat...

tohle je 2. bazar co to nabizi, to auto tam nestoji, majitel ho ma doma, a bazarnik na nej samo kontakt dat nechce.
o 26.10.2013, 11:30 | Peppino
woe, nad cim premyslis, kdyz se to posere, tak se to opravi ;-)
o 26.10.2013, 18:57 | manolo
nez jsem koupil svou dlouho jsem resil s prazskym bazarem a nepresvedcili me...
o 26.10.2013, 18:58 | manolo
a kup si neco s ej20 at nemusis resit problemos...
o 26.10.2013, 21:29 | H-Honza (M)
jj je mi to trochu podivny, ten kdo to ted ma to koupil pred dvemi tydny, udajne delal spojku, olej filtry, a hned to prodava.
Proto jsem se i tehda pokousel shanet puvodniho majitele aby mi rekl neco malo k tem upravam apod. pac tusim ze kdyz to meli v te praze tak tam psali ze to melo i "kovanej" motor... Slo mi spis o info kdo a kde delal tu upravu, zkusim v utery zavolat to doho subaru ALM, mohli by tam o tom aute neco vedet.
o 26.10.2013, 21:50 | xenonman
Je to bejvale auto kámoše, zavolej do hostívare a ptej se po Tomasovi marcikovi on byl majitel a dělal vse na něm on je tam snad i novej motor starej se reklamoval tuším. Ale snad naleznes odpovědi přímo u nej
o 26.10.2013, 21:51 | H-Honza (M)
super, diky za info Dane.
o 28.10.2013, 12:36 | cupra.165
Honzo,taky sem ti něco zjistil od kluku se subaru...
cituji..
pokud se nepletu, je to auto puvodne z alm hostivar. Syna majitele / servisaka. Zacinalo jako novinarsky, takze parkrat nastreleny, tkze si to vzal a opravil / upravil.. Celkem se divim, ze to neprodavaji v almu...
o 03.11.2013, 22:50 | cupra.165 | Upraveno: 2013-11-03 22:53:12
´Jak si Honzo dopadl?

o 04.11.2013, 17:45 | H-Honza (M)
jeste jsem nevidel... nebyl cas.
Mluvil jsem s tim klukem co to stavel, z toho Subaru ALM.
Bylo to auto importéra, novinářské.
Není to 2008 ale 2006.
Nemá to 330 koní ale seriový výkon + něco navíc výfukem.
Bylo zválené přes střechu, pak ho koupil a uvedl do současné podoby.
Byl problém s motorem, prasklé kroužky, takže se motor udělal s kovanými písty Wiseco.
Odsud to koupil snad už tenhle človek co to teď prodává.
Časová osa co se stavu tachometru týče taknějak sedí.
Je tam ale pár věcí, které mě trochu odrazují, takže uvidíme, ještě vím o 2007 wrx sti v seriovém stavu po prvním majiteli za super cenu, a čekám až bude možnost svezení s 2010 wrx sti hatchback, které mi nabízejí ze subaru za hodně podobné peníze jako jsou tyhle dvě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3838 sekund.