Navštíveno 3656x

24.10.2013, 18:33 |
gizmi Jelikoz jsem aktualne doma a je mraky casu, tak jsem vytahl ze sklepa svou starickou MiniCross made in China. Nutno dodat, ze ram je prevareny, upraveny vyfuk, duse z Blaty, atd atd..takze ma neco najeto a je uz odladeny na mouchy. Problem je, ze pred lety mel problem, tak jsem ho doma rozebral, komplet vse vycistil a zjistil, ze jedno rozvodove kolecko nema dva zuby. A ted k problemum:
x mam ho skoro seskladany, ale jiz nevim, jak patri plovak :o) tou hladkou stranou do komory? Nebo naopak?
x mam kompletne rozhozeny ventyl na palivo (proste asi 8 dilu a netusim jak presne seskladat) - tak kdyz by nekdo polopate poradil (na forech jsem hledal a bohuzel v tom bordelu vsude nenasel) PS: tesneni jsou jak nova, takze to problem pri skladani nebude.
x budu objednavat to rozvodove kolecko, ale stoji 150,- a ja nechci davat dalsich 150,- za postu. Neznate nekoho, kdo dela dily a byl by ochoden poslat za rozum postou? :)
Dekujuuu!! PS: no hraju si mnoooo :D

24.10.2013, 19:46 |
gizmi Midi34: nenee, proste jako je minibike zmensenina silnicky, tak tohle je zmensenina krosky :) Je to o neco vetsi nez minibike, takze se na tom slozi i normalni nefakírový clovek :o) Ja na nem jel parkrat do prace (po cyklostezce) a jezdival jsem na nem do garaze.

24.10.2013, 21:03 |
gizmi Lubos1: presne tak :) Plovak prave nevim jakou stranou a kohoutek presne tento. Pred par lety jsem ho komplet rozebral a vycistil a ted mam mraky malinkych kousku :D Z venku je mi jasno, ale uvnitr je toho vice :D
takze vezmes kostru plovaku, srovnas cerne tesneni presne jak ma bejt, vezmes plastovou bilou potvoru das ji dovnitr - tesneni at sedi vezmes tu podlozku ktera je naihybana aby primackla kohoutek vice dovnotr pote nasadis zvrchu plicek, utahnes a je to :-) tlakem z ust mues vyzkouset jestli rti jedou ppolohy:-)a plovak myslim tim vystupkem nahoru :-)
tedy jen jestli tam mas to cerne tesneni :D videl sem ze i nebylo a nejakym zpusobet to dungovalo jen to byl plat na hlinu

24.10.2013, 22:23 |
sotek Taky myslím že plovák výstupkem nahoru. Pokud ho dáš obráceně, bude Ti chcát hadičkou benzin.

25.10.2013, 00:10 |
gizmi Lubos: u toho plovaku me slo jen jakou stranou :) Nasledky znam, ale nevedel jsem prave jaka strana je spravna :D Nu a ten kohoutek? Na ten jak? :o)
ke kohouzku jsem ti psal ve 21:20

25.10.2013, 18:56 |
gizmi Lubos: ja odpovidal v noci a nejak jsem to nepobral uz:D

27.10.2013, 17:48 |
gizmi Lubos: jeste nebyla chvilka, makal jsem na velke motorce a piskoval si 18tky na pristi sezonu :)) rozdelano moc veci :D
jasny chapu :-) mam jednu chinu a blatu tak snad jsem ti postup poslal spravne...:-)
Trochu to tady oživím.
Minibike pro 6ti letýho klučinu. Na inzerci je toho tuna a nevím co vybrat. Jde o ježdění 1x za týden na hoďku. Nemusí být nová,nevím, zda ho to chytne,ale musí být ve 100% stavu:-)
Co koupit?
Luboš1, dik.
No,a teď to,o co mi jde.
Není to za ty love totální mrdka?
Kde mi to poladí,poservisují v případě problémů?