Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rychlá dotaz: baterie tablet samsung

o Navštíveno 1829x o
o 15.10.2013, 00:26 | Tweety_xx
Jak moc může být ovlivněná baterka u tabletu samsung note 10 po zhruba půl roce. může se nějak ovlivnit její životnost?

o 15.10.2013, 10:11 | Tweety_xx
Nikdo nic? Nebo celkove k tabletům.
o 15.10.2013, 10:24 | clown
muze ..,
ted mam na stole jednu peknou prumyslovou baterii ..
a nejakej blb ji upustil na zem z metru .. :( prerazena uvnitr .. skoda 5000Kc, znacka 3 mesice stara :(

samo, ze pul roku neni moc, ale je to bezne udavana zaruka na baterie, bohuzel tablety nepatri, kor z tyhle cenovky mezi ty, co umi inteligentne dobijet baterie.

Nebo kdyz se to treba pouziva stale v nabijecce,
taky ti nikdo nerekne, ze kazde nabiti pres 80% kapacity se rovna jeden nabijeci cyklus a bezna zivotnost je 300 cyklu, pak samo kapacita baterie klesa.
o 15.10.2013, 10:24 | nome | Upraveno: 2013-10-15 10:26:10
no záleží jak se k ní chováš, kolega takhle odrovnal baterku když párkrát nechal tablet úplně do mrtva a nechal ho tak týden a po roce má baterka cca 30% výdrže

já s tím stejným tabletem jsem na cca 90%

pro moderní baterky je mnohem horší vybití do mrtva něž nabíjení z 80% na 100
o 15.10.2013, 10:34 | Tweety_xx
Aha, no jde mi to to, dostal sem nabídku koul´pit note za polovinu ceny, tím že má ještě půl roku záruku. U mobilu či notasu bych to neřešil, tam se dá kupit nová baterka, ale u tabletu si nejsem jistý jestli jde tak vyměnit a pokud ano, jestli je to jednoduchá záležitost. Jak zjistím tu kapacitu? mají na to nějakou vychytávku, nebo je to jen o tom, že víte jak dlouho vám vydrží? Ostatní jako displej atd si zkontroluju, ale u té baterky takhle asi nic nepoznám že? Případně nějaký tip na co si dát bacha u jetého tabletu?
o 15.10.2013, 10:42 | clown
vymenit to pujde .. jen je otazka, zda za litr, ci dva ..
to by ses musel poptat na servisu. mozna i mene ..

o 15.10.2013, 10:46 | nome
u toho tabletu to otestujes jednoduse pust tam na 15 minut nejake HD video a uvidis jestli se ti baterka pohl ao 1% nebo o 15 ...
o 15.10.2013, 10:50 | Shr3k
Li-Ion akumulátorům nevadí časté nabíjení zpoloviny vybitého aku, ale vadí jim hluboké vybití, kterému se elektronika pochopitelně snaží vyhnout a vypne přístroj dřív. Nicméně pokud někdo nechá vybitý aku vybít ještě víc, je to špatné. Mám takhle asi 5 let starý ThinkPad, který má kapacitu stále kolem 90% - buď je stále v nabíječce nebo jsem ho vždycky vybil a hned zase nabil do plna.

OT: Jak se liší rychlý dotaz od pomalého dotazu? ;)
o 15.10.2013, 10:50 | Tweety_xx
no to je otázka, jestli budu mít tuhle možnost na místě. což je bohužel nepravděpodobné. Je nějaká rychlejší varianta?
o 15.10.2013, 10:58 | nome
no moc není protože pokud pustíš nějkou testovací aplikaci na baterky (např. Nova baterie Tester ) tak ta taky běží nějakou dobu
o 15.10.2013, 12:43 | Tweety_xx
Shrek : :D dobrý dotaz. Psal sem to večer a myslel že tu někdo bude. A něčekal sem že se to rozvine ta debata trochu víc (sem za to rád)
Ono popravdě už je to podle všeho pasé. Bylo to z ebay jako druhá šance protože byl nějaký problém s vítězem. Ale je pravda že to bylo chlup divné. vítětź měl mít špatné hodnocení že neplatí ale když sem se díval tak z toho co mi to ukázalo měl 100% pozitivní ohlas. Tak sem dotyčnému napsal že přijedu osobně (ten má taky 100%) s tím problém nebyl. Ale když sem se ještě zeptal na další dotaz, přišla mi odpověd že se tablet prodal že ho vzal někdo jiný z nabídky. Ale to už sem mu psal že si večer přijedu a pokud bude vše oik beru ho. Tak nevím jestli dotyčný něo zkoušel, nebo to byla náhoda.

To nic ale neění, že se poohlížím po tabletu galaxy note 10,1. Kdyby to teda dal někdo nějaké postřehy na co mrknout při koupi jetého tabletu budu rád. Díky.
o 15.10.2013, 13:24 | CRK
Shr3k: on neměl rychlý dotaz, čti pořádně, ale rychlÁ dotaz :D
o 15.10.2013, 14:19 | Shr3k
Aha, já myslel že to je jeden z těch "rychlých dotazů", které se tady množí mezi těmi "pomalými". ;-)
o 15.10.2013, 15:40 | Tweety_xx
crk: kura to sem si ani nevšiml. :D
o 28.10.2013, 21:48 | Tweety_xx
At nezakládám další téma, chci se zeptat, je nějaký rozdíl v tabletu určeném pro distribuci pro USA? Krom max nabíječky?
Konkrétě Samsung Note
o 31.10.2013, 16:15 | tesil | Upraveno: 2013-10-31 16:16:17
-
o 31.10.2013, 20:02 | Tweety_xx
???
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3372 sekund.