Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Win 7 instal. cd

o Navštíveno 1441x o
o 13.10.2013, 13:54 | AllInOne
Netuší někdo, kde stáhnu základní čistou instalačku W7 home?

Přeinstalovává přítelkyni noťas, ale přes nabídku při startu PC nevyvolám to co potřebuji, tak musím schrastit instalačku W7.
Licence a vše je v pořádku, takže nechci žádnou cracklou verzi atd.

Díky, popř kdyby někdo mohl udělat ISO a nadhodit.....? chcu moc?:)

o 13.10.2013, 14:10 | AllInOne
Upřesním....nelze nainstalovat přes recovery, po restartu se nedostanu do recovery nabídky
o 13.10.2013, 14:43 | AR
Hele teď jsem to taky řešil a fakt je ten že pokud to máš do noťase který je vybaven COA labelem tak veškeré instalační média musíš chtít po výrobci. Ten ti bud v rámci záruky/servisu atd. vydá nové recovery CD/DVD buď zdarma či za úplatu. Pomocí tohoto recovery média pak můžeš udělat obnovu do továrního stavu.

Pokud to nemáš os jako součástí NTB, tak pak zkusit microsoft, musíš doložit doklad o nabytí OS a pak ti můžou vystavit kopii.

Nebo pokud seš registrovaný u MS k odběru aplikací tak si můžeš stáhnout ISO z MS MSDN. Ovšem mít účet zde s možností stáhnout SW je placená záležitost.

Pokud ti nevyhovuje ani jedna možnost tak holt jít někam na warez, stáhnout ISO, instalovat a použít číslo co máš na COA.

BTW já to musel řešit posledním způsobem. Na jednom NTB sem měnil HDD takže recovery samo nebylo k dispozici, takže sosnout ISO z CZ trackeru a použít serial co je na štítku. Druhý NTB co jsem teď koupil byl s jiným HDD takže stejný případ i když tady čekám než mě dell pošle recovery dvd.
o 13.10.2013, 14:44 | AR
Jinak co se týká legálnosti tak nevím. Hledal sem to po netu a bylo to tak 50 na 50. Někteří tvrdí že postup instalace z jiného media a použití čísla jako OEM produktu je legální a někdo tvrdí že to legální není že je potřeba instalovat OS pouze z verze co ti dá výrobce zařízení.
o 13.10.2013, 15:17 | koren
AR: jenze to (temer) vubec neni o COA:-)
jinak nevidim duvod proc bych mel resit z jakyho media to instaluju, pokud dodrzim verze...
o 13.10.2013, 15:27 | xSam
Můžeš instalovat z jakéhokoli média, důležitý je legální klíč a jeho legální nabytí.
Samozřejmě je nutné dodržet verzi systému.
o 13.10.2013, 19:10 | AR
Je to jak jsem psal, zřejmě jste to nečetli úplně. A pokud to chcete 100% tak si zavolejte do m$ každopádně dávají ruce pryč pokud je to OS dodávaný s NTB.
o 13.10.2013, 19:15 | Octávák
Taky jsem řešil podobný problém a nakonec po všech možných telefonátech jsem navštívil gold partnera MS a ty mě za cenu 80 Kč (medium a 15 minut práce) widle vypálili... A dostal jsem na to i ofiko fakturu :-)
o 14.10.2013, 12:37 | clown
na uloz to najdes i originalni stav ISO :) nejen cracknuty .. , a kdyz ne, pipni do mailu, mel bych mit doma legalni zalohu WIN7HP64bitCZ.

btw .. mily wole, ted jsem prodal 8 notesu behem mesice a vsem zakosum jsem ihned delal recovery DVD media :))

jen se na to proste nesmite lide vysrat :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.342 sekund.