Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Podezření na matičku v setrvačníku

o Navštíveno 1254x o
o 11.10.2013, 20:24 | Woko_O
Zdarék.. takovej asi menší problém. Dneska sem dělal rozvody na svym autě a na straně kde je setrvák je kontrolní otvor pro rysku na setrváku a otvor pro podržení setrváku aby se mohla povolit řemenice.. přesně nad těmahle otvarama je vývěva na podtlak. Musel jsem ji sundavat kvůli vačce, respektive abych viděl na rovnost drážky. Na šroubech týhle vývěvy je chycenej takovej posranej držák podtlakový hadičky..a je to chyceny matičkou na šestku šroubek.. Pospíchal sem a zrovna tahle podělaná matička mi upadla z toho šroubu a někam zapadla.. bylo slyšet jen cinknutí o kov. Ale kam to absolutně netušim... a mám podezření a bojim se že do toho místa kde je ten otvor s tim setrvákem. Myslíte že to tam něco udělá? Normálně jsem s tim jel a nic se nedělo a neozývalo. Za jak dlouho se to třeba může projevit? Díky..

o 13.10.2013, 20:00 | Hanes
to by ses divil co na me obcas vypadne pri vymene spojky. ona si tam najde svoje mistecko kde se prilepi do bordelu co tam je a nic neudela.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3098 sekund.