Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký 10" tablet?

o Navštíveno 4055x o
o 11.10.2013, 17:53 | Tuner#2
Pomalu nastává čas něco pořídit. Žena to pužívá hlavně na youtube a ksicht knížku, já občas na net/fotky když někam jdeme. Mám v hlavě dva kandidáty:

iPad2 ještě ten starý bez Retiny - údajně se už nevyrábí a tak je nejvyšší čas ho někde koupit. Co mě vadí je to, že to nepřehraje nějaké flash videa a nebo už se to dá nějak odstranit?

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 - opět starší kousek, líbí se mě USB, horší už je to s rychlostí a vůbec dynamikou dotykového displeje, ale to asi bude u všeho když jsem si zvykl na iPad co?

Nechci do toho vrážet víc než těch cca. 7tKč na to že to může spadnout kdykoliv na zem je to až až :-D Jo a stačí Wi-Fi verze. Má někdo tip na něco jiného?

o 11.10.2013, 19:09 | walish
Já bych doporučil tenhle: [ Link ] . Je hodně svižný, zpracování výborné a máš nový kus.
o 11.10.2013, 20:07 | Cenda
Android v tabletech umi flash?
o 11.10.2013, 20:28 | walish
Umí,ale musíš nahrát starší verzi.
o 11.10.2013, 23:05 | Tuner#2
walish: Tak nový je už za 9tKč a navíc to má taky 1GB RAMku. Jakou starší verzi tam musím mít? A dá se nahrát starší verze i když už tam bude novější? Tímhle jsem nepolíben, doteď nemám ani "chytrý" telefon protože by stavbu nepřežil.
o 11.10.2013, 23:06 | AR
Jde ale není to zas taková sranda, musíš to rootnout a pak s tím můžeš dělat co chceš.
o 11.10.2013, 23:12 | walish
Jaj, moje chyba, nevšimnul jsem si, že se jedná o bazar. Jinak kupoval jsem taky nějaký tablet Acer Iconia v 10" za 6tis. a paráda.

Ale tak zkusíme něco jiného :)
[ Link ]

AR: Nic rootovat není třeba. Jen je třeba chvíli po netu hledat starší verzi flash playeru, protože všude už je jen ta nejnovější, ale normálně nainstaluješ a jedeš bez problémů. Aspoň já to tak udělal :)
o 12.10.2013, 00:45 | Tweety_xx
A co říkáte na Samsung galaxy note v 10 palcové verzi? Je trochu přes limit než tady chce tuner, ale co na něj říkáte jako na tablet?
o 12.10.2013, 10:03 | Tuner#2
walish: ta čína vypadá dobře hlavně tím displejem a Al. Otázka je zda se to nekazí a neseká? Má někdo osobní zkušenost a nebo šlo jen o link z hodně široké nabidky na netu?
o 12.10.2013, 10:19 | walish
Tuner#2: Měl jsem ho týden a byl jsem max imax imálně spokojen. Ovšem pro jistotu jsem se kouknul teď na recenze a nebrat :/ Je fakt, že lidi, co si stěžujou, tak to mají přímo z obchodu z Číny, nevím, jak je řešený fw u nás, ale prý se po nějaké době začne dost sekat a wifi taky není nic moc. Takže zapomeň, že jsem něco napsal a vybírej dál :) Co opravdu můžu doporučit, tak je Acer Iconia s procesorem Tegra 3, ten je opravdu parádní, mám ho pořád v dosahu, je tam už dost aplikací a pořád šlape parádně.
o 12.10.2013, 11:55 | AR
walish: " max imax imálně spokojen" i ty jeden ;)

jinak k tomu rootu myslel jsem že si měl namysli downgrade droida ;) pokud jen appky tak jasně to by root nemělo potřebovat ;)
o 12.10.2013, 13:40 | walish
AR: downgrade droida je zbytečný, stačí jen starší flash player a jede to v pohodě.

Ten Acer Iconia fakt mohu doporučit, jak zpracováním, tak rychlostí, sílou wifi, prostě perfektní. Cena byla 6tis. Pokud koupíš s Tegrou3, tak fakt nebude problém.
o 12.10.2013, 13:59 | hopa26
SG Note mám dva kusy,jede bezproblémově-žádné sekání,zamrzání-hraju i poslední hry,docela dost aplikací,výhoda pera strčeného v tabletu-poznámky,kroužkovaní v dokumentech a bleskové odeslání poštou,umí rozdělit na polovinu obrazovku-na jedné jede třeba film,na druhý můžeš pracovat něbo číst maily.....
Cena je ale už deset-respektive na Aukru jsou občas pod desítku nové od lidí,co je mají za operátorské body.
o 12.10.2013, 17:12 | Squere
ja ted kupoval kamaradovi asus memopad me301T ale sehnat ho v bily nebo modry je hrozny porod, ruzovy se pohybujou od cca 7300 Kc, recenze na nej dobry, ale ma mi prijit az pristi tyden, takze osobne nevim. Je to uz starsi model, ale jeho nastupce je me 302c s cenou kolem 10k :(
o 13.10.2013, 18:10 | DITR
walish a mas nejaky odkaz? mam taky iconii a zadny flash mi tam nejde potreboval bych do dostst i do s3
o 13.10.2013, 19:53 | Bucci
do konce října vyjde Nexus 10 (druhá generace, výrobce ASUS)
o 13.10.2013, 23:04 | Tuner#2
Celý víkend jsem makal, nebyl čas něco pročítat, budu na to muset sednout. ;) Díky za tipy.
o 15.10.2013, 11:45 | Tuner#2
Zná a nebo má někdo tohle: [ Link ]
o 15.10.2013, 12:09 | AR
Co tě zajímá? Surface? Pokud nemáš rád jablíčka a máš rád okínka tak jasná volba. To máš jak s chytrýma tel. Droid - jabko či wokna každá platforma má své zastánce.
o 15.10.2013, 12:55 | Yawor
pak si ale vyber Win tablet s normo verzí, ne mrtvý RT
o 15.10.2013, 13:21 | Tuner#2
Ano zaujala mě ta reklama. Nevím co chci, doteď jsem nepřišl do styku ani s droidem, ani s jablkem ani s w8. Jako přišel, ale ne tak abych tam přehrával SW verze a zkoušel vše co to umí.

Yawor: Proč mrtvý? Rozepiš se, já tohle fakt nesleduju v tom mě ujel vlak. Doteď mám N6303 a pořád slouží.
o 15.10.2013, 14:14 | Yawor
na najdeš poměrně rychle - RT je odnož Win pro ARM procesory, a z toho plyne i SW kompatibilita. Takže SW určený pro Windows na RT nespustíš- na RT jde jen soft z WIndows Store.

Plno článků vyhodí google - čeba

[ Link ]

[ Link ]

Přitom "plná" verze už je za rozumno - [ Link ]

o 15.10.2013, 14:18 | AR
Yawor: tim si chtěl říct co? Že nemá čekat že na tom rozjede SW co si normálně instaluje na "klasický" x86 PC a že je bude muset sháně na MS store? Což by bylo dto jako droid či jablko.
o 15.10.2013, 14:23 | Yawor
tím sem chtěl říct, že SW je podstatně míň než pro "dospělou" verzi, která nestojí moc. Vážně to je napsáno tak složitě ?
o 15.10.2013, 14:49 | Tuner#2
Aha, díky za info.

Tak nějak pořád nevím kam :-/ BTW to šel Acer tak nahoru, že ho každý doporučuje? Pamatuju notebooky jako největší sra*ky. Co takový ASUS v 10"?
o 15.10.2013, 15:18 | AR
Yawor: tak je to hlavně o tom jakou má nabídku na vybraný tablet a co od něj očekává ne? Pokud si vystačí se "základními" aplikacemi win + má nějakou slušnou nabídku na zařízení tak by to přece až tak velký krok vedle být nemusel.
o 15.10.2013, 15:22 | Yawor
samozřejmě, je to o preferencích každého soudruha.
Honza se ptá na názory, tak prezentuji ten svůj
o 15.10.2013, 15:25 | AR
No hlavně že jsme se dohodli ;)
o 19.11.2013, 11:33 | Tuner#2
Tak na 99% padne volba příští týden na tohle:

[ Link ]

Má to sice taky mouchy, ale za ty peníze je to super volba.

Ještě řeším obyč book na internet a koukal jsem i po starších. Bohužel tahle firma nemá moc kladných recenzí, na druhou stranu toho DELLa má od nich kamarád a spokojenost. Má někdo zkušenost?

[ Link ]

o 19.11.2013, 12:47 | AR
tak pokud by ten noťas nemusel být ze šopu, tak koukni na bazoš. Je tam jeden borec z prahy co točí poměrně dost dellů za pěkné prachy.
o 19.11.2013, 13:32 | Tuner#2
AR: Myslíš tuhle: [ Link ]

To mě ani nenapadlo mrknout a zrovna to Lenovo vypadá dobře.
o 19.11.2013, 15:10 | AR
Ee myslel jsem tohoto: [ Link ]
Původně jsem od něj chtěl jednoho della ale byl rychle pryč tak jsem nakonec bral z aukra. Ale koukal sem že tam nema teď nic levnějšího.
o 19.11.2013, 16:18 | M@rtin
Tuner#2: Lenovo v pohodě sám mám teda T61p, 4 roky se mnou jezdil po rozvodnách a elektrárnách a zatím žádnej problém. (4x pád ze stolu, jednou roloval schody) Jen u něj bacha na použitou grafiku, jak je v něm nVidia, tak se celkem hřeje. Ten můj ještě v pohodě drží, ale chce si na to dát bacha.
o 19.11.2013, 19:14 | Tweety_xx
Kdyžse to trochu oživilo zeptám se. Je nějaký rozdíl mezi tabletem pro evropu a pro distribuci v USA? Nebo jen nabíječka?
o 19.11.2013, 21:35 | walish
Tuner#2: Našel jsem cenu za ten tablet 7tis. - sedí to?
Já bych ti teda spíš doporučil tohle: [ Link ] - Xbox pak prodat a zůstane ti tablet o mnoho,mnoho lepší. Ale samozřejmě to nechám na tobě, ale tolik peněz bych za to lenovo nedal, není to rozhodně nic extra a má dost staré vybavení.
o 19.11.2013, 23:30 | Tuner#2 | Upraveno: 2013-11-19 23:30:43
walish: Já rád staré věci viz. naše neshoda co koupit za foťák :-DD

Lenovo si chci napřed ošahat, je to novinka a zatím jí tady v Plzni neměli, ale dle recenzí to splní přesně to co chceme a ten tvar/grip + možnost stojánku je geniální. Android je v tom osvědčený a na net a videa to myslím bude good. Chci teda zkouknout i ten displej, ten by tam mohl být lepší, ale jinak proti ASUSu samé výhody. ASUS jsem měl v ruce a při vyšší hlasitosti vibruje celý zadek. Většina jich má repro dozadu :-/ zatímco Lenovo je má ve spodní hliníkové části z předu.
o 20.11.2013, 08:01 | AR | Upraveno: 2013-11-20 08:02:53
btw teď furt řvou v reklame super akci na jablko ipad mini za 6 tyček [ Link ]

e: tak asi nic, koukam že mají už vyprodáno ;)
o 20.11.2013, 18:38 | Alííí
Trochu odbocim, asi nejaka 9" Cina, ale shanim pro rodice a netere nejakou zakladni placku, ktera bude lehce prenosna a splni ucel precteni emailu atd. Da se to koupit na slevomatu asi za dvojku i s klavesnici, je to skok do propasti, nebo je to OK?
[ Link ]

foto k příspěvku  od Alííí

o 21.11.2013, 08:11 | Yawor
Alíííí : tohle nemá smysl, pokud jo šetřit, tak o 700 máš Iconii B710, která má aspoň 2jádro, 1Gram, případně za 2k9 Lenovo totéž ale s IPS.

To co si dal je těžký, pomalý a nasrávací - stejně s tim budou chodit za Tebou ;)

Plácni se přes kapsu a vem jim [ Link ] , a máš po starostech. V daný ceně asi nej.
o 21.11.2013, 08:14 | Yawor
...teď koukám že si chtěl 9-10 palců... no to bych se na to stejně vyflák - sice je všechno ostatní dražší, ale u tohohle se myslim kvaltině akorát vyvztekaj...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4042 sekund.