Navštíveno 4720x

06.10.2013, 13:26 |
Fonfy Caute, kedze som z toho uplny magor, prosim vysvetlite mi niekto co vsetko potrebujem kupit, chcem elektriku pre predne okna. Setov je na nete vela niektory set je za 50 eur dalsi za 160 eur a dalsi za 350 eur tak netusim co a ako a potom som sa docital, ze to zalezi aj od nejakej "komfortky" ? Co to je? Viem kde to najdem ale netusim co to je. Pls. help...chcem mat info co vsetko potrebujem aby som vedel do buducna co to bude cca stat...nahodit to zvladnem aj sam.

06.10.2013, 19:21 |
Chris potrebujes plechy s mechanizmom stahovania okien, 2000-2003 maki skrutky, potom prinitovane, motorceky, kabekaz by si mal mat a dakej potrebujes komfortnu kjednotku interieru, presne oznacenie nemam, ale najlepsie ak najdes buracku, kde mal tempomat a pal. pc, tak bude isto podporovat aj el. okna

06.10.2013, 19:22 |
Chris riesil by som to origo dielmi, urcite nie univerzal setami

06.10.2013, 19:50 |
Fonfy Ok dik inak fabia je r.v. 2007 47kw s palubnym pc bez tempomatu a nevies nahodou cenu co to vsetko moze stat? A ten mechanizmus stahovania sa neda vyuzit ten manualny? Ze by som iba kupil motorceky a ostatne veci? Tu komfortku neviem aku mam to asi budem musiet kuknut

08.10.2013, 12:12 |
Chris pozri vrakace, ak to chces nove, tak sa nedoplatis a dalsia vec nevim ci to mas 1.2 htp alebo 1.9 SDi, ale ak htp, tak to nevim ci sa oplati vobec...

08.10.2013, 16:55 |
Fonfy HTP ...ako ci sa oplati?
Kuknem veru niekoho kto predava fabky na diely nove je to mega drahe

09.10.2013, 07:18 |
Chris no nevim, ci sa oplati investovat do auta, ktory nema vykon a je utrpenie cestovat po dialnici, ale ak to mas len do mesta tak ok...
tie okna ta vyjdu tak okolo 100e, zalezi ako najdes material, treba ti cely vnutorny plech dveri, motorceky, tapaciry a tu komfortnu jednotku ak ju uz nemas.
Popripade by sa oplatilo uz domontovat aj tempomat, ked to uz mas rozobrate a ak ho budes vyuzivat

15.03.2014, 23:18 |
Fonfy co toto?
[ Link ] +
[ Link ] ..dajme tomu ze komfortka bude ok..potrebujem novy plech dveri? alebo mi tato sada bude pasovat aj miesto manualu co mam teraz? Pls poradte nemusi to byt nic extra hlavne nech to ale elektricky stahuje a bodka. za 70 eur sa mi to pozdava ak mam k tomu vsetko co potrebujem.
??
[ Link ] Tady se to uz na 99% resilo a se stejnou pravdepodobnosti tam najdes fotky i z montaze.

31.03.2014, 00:35 |
Fonfy tak ako? nemate niekto skusenosti s tymto??
[ Link ] [ Link ] ..potrebujem hlavne vediet ci to nahradi ten manualny stahovac, ze to iba vymenit za motorceky na tom mieste, alebo potrebujem novy plech dveri na elek. stahovanie? ako to je? v tomto sa nevyznam, takze uvitam nejake rady, postupy atd. za 70 eur by to bola parada. Len neviem co kam zapojit a tak a ci treba mat teda tu KJ nato, kedze je to uni set.

19.06.2014, 01:23 |
Fonfy Potreboval by som velmi dolezitu radu. Ak kupim tuto sadu
[ Link ] napojim to na originalne spinace fabia ktore su umiestnene v laktovych opierkach dveri?? Pojde to? Pls niekto poradte ci to bude fungovat, staci len stahovanie dole a hore ine funkcie nepotrebujem vdaka

24.06.2014, 23:08 |
Fonfy prosim poradte ze ci mi budu fungovat tie origo spinace na tu sadu neorigo motorcekov dik!
Kup vsechno origo, resil jsem podobnou sadu do Octavie a stalo to za hovno. S origo ovladaci to nechodilo.
Po ruznych laboracich jsem neorigo sadu zahodil, koupil pouzitou origo a vsechno funguje bez problemu.

24.06.2014, 23:18 |
Fonfy ma stym inak niekto skusenosti??
[ Link ] chcem to objednat zatial iba motorceky a spinace kupim origo na vrakovisku vytiahnem len neviem ci to zapojim a ci to bude tak fungovat...Poradte prosim...podla navodu iba vymenim za tie manualne, cize nemusim davat dole plech staci iba tapacir to by bolo super. Nikto to nerobil??

24.06.2014, 23:19 |
Fonfy Ok tak teda kupim k tomu toto ?
[ Link ] Co myslis? za 57 eur vsetko spolu to je ako zadarmo.. zaujima ma ako to stahuje ci to ide v pohode ak ano uplne mi to staci.

24.06.2014, 23:20 |
Fonfy Origo sada je draha, a potreboval by som aj kabelaz origo nato ktoru nemam cize je to ovela viac komplikovane a rozoberat dvere cele atd...to fakt nee

24.06.2014, 23:36 |
Fonfy keby som kupil dva plechy dveri co jeden tipek predava aj s origo namontovanymi motorcekami co este k tomu potrebujem? Konektory vo dverach by som nato mal mat nie? Mam si v tom pripade pozriet ci mam komfortku ktoru potrebujem? CO este? Zohnat origo spinace nahodit to vytlmit na novo plech a to je vsetko? Asi by som sa dotho pustil len este potrebujem potvrdenie ze nic viac netreba

24.06.2014, 23:36 |
Fonfy keby som kupil dva plechy dveri co jeden tipek predava aj s origo namontovanymi motorcekami co este k tomu potrebujem? Konektory vo dverach by som nato mal mat nie? Mam si v tom pripade pozriet ci mam komfortku ktoru potrebujem? CO este? Zohnat origo spinace nahodit to vytlmit na novo plech a to je vsetko? Asi by som sa dotho pustil len este potrebujem potvrdenie ze nic viac netreba

24.06.2014, 23:57 |
Fonfy No nic asi to risknem stou neorigo sadou za 57 eur komplet objednam to a uvidim co mi pride. Je to podstatne lacnejsia varianta rozhodol som sa ze to urobim co najlacnejsie, nechcem dotoho investovat vela neoplati sa to...myslim ze tie neorigo budu slapat dostatocne a namontujem si to nejak tie spinace na tie opierky do tapaciru a bude to ok.

26.06.2014, 23:39 |
Fonfy | Upraveno: 2014-06-26 23:40:06
Tak napisem to sem kupil som tie neorigo motorceky + sw fabia 2 sadu spinacov vsetko spolu za 57,64 eur a je to uplne super! Instalacia mi zabrala 6 hodin stym ze este nemam umiestnene spinace do dverach ale iba tak mi vysia, cize s umiestnenim sa budem hrat v nasledujucich dnoch. No za tie smiesne prachy uplne super, okna idu normalne dolu a hore..napojil som to na + od zapalovania, cize po otoceni kluca sa spinace rozsvietia na zeleno a funguje stahovanie. Instalacia velmi jednoducha este planujem za 22 eur kupit modul na dojazd okien. Viac nepotrebujem, urcite za ovela lepsie prachy ako kupovat nie len drahu, ale aj velmi komplikovanu origo sadu. Foto pridam neskor, ked budu umiestnene spinace.