Navštíveno 3379x

Kdyby někdo měl chuť jít do kina a nevěděl na co jít ;) Výborná hudba, kamera a efekty.

04.10.2013, 19:56 |
DaveX Chystám se, byl si na 3D?

04.10.2013, 20:30 |
pesss Byl jsem vcera na 3D a taky se mi libilo. Po skonceni filmu jsem si uvedomil, ze jsem ani na chvili neztratil pozornost a celou dobu se venoval jen a jen filmu...
Jasný 3D, bylo to fakt výborný ;) Dlouho jsem nezažil tak skvělou kameru ve filmu.
Tak tak .. hodina a půl utekla aniž bych se byť na okamžik nudil, technicky úžasný představení, ty dlouhý sekvence bez střihů mě moc bavily.
Byl jsem včera na 3D, líbilo se mi to. Scénář samozřejmě o ničem, ale počítačová grafika a efekty maximálně výborné. Rozhodně zážitek.
3D me zklamalo, ale celkove peknej film. Chvatali jsme domu,tak jsem nevidel konec titulku. Nebyla tam jesre nejaka scena? KdYz to nebudu vedet,tak neusnu :). Jsem zvyklej, ze u vsech filmu kontrolujj, jestli za titulkama neni jeste mejaka scena :)

13.10.2013, 00:17 |
CRK buď v klidu, nic tam nebylo... ale jinak nechápu to hodnocení, ve 3D ok, ale jinak sra*ka...
pocatecni wow efekt filmu odpadl a mimo kamery a "hezkeho prostredi" me to teda nijak neuchvatilo...hlavne teda pote, jak o tom vsichni basnili, sem cekal, ze to bude aspon o 1000% lepsi :(
já o tom raději skoro nic nečetl abych neměl vysoká očekávání a mám z toho příjemný zážitek.Za sebe doporučuji.
CRK: dikes :)
Taky jsem byl celkove zklamanej...
no že bych to musel vidět 2x se říct nedá ...
efekty super, jinak kravina

14.10.2013, 16:40 |
Losky Taky se na to těším. Jinak co mě v poslední dobu dost zklamalo, tak to bylo Oblivion:(
mam odkoukano 20 minut a vetsi ptakovinu jsem nikdy nevidel :/ Pekny je maximalne jak to natocili jinak vsechno spatne realisticnost zadna, pribeh uplne mimo ja to musim dokoukat jen proto ze tam prej bude Sandra v kalhotkach :)
tak jestli na to koukáš ve stazenym kino ripu, tak se nedivim

28.02.2014, 20:41 |
Pajk Download tak to se těš na konec filmu, jak tam bude lítat za pomoci Minimaxu. A mohl bych mluvit dál... No...taky jsem dlouho větší s*ačku neviděl.
A nejlepší zjištění bylo, že to mělo 10 nominací na Oskara. To je doufám lež, nepátral jsem po tom. A jestli jo, tak doufám, že to žádnýho nedostalo.

28.02.2014, 21:03 |
Kacko Tohle je jeden z mála filmů, na který se musí do 3D kina.
Tak ono je co nominovat nejlepsi hudba, kamera, efekty, strih. 90% toho to filmu dela velky 3D platno. Dej je samo o nicem. Koukal jsrm na to po druhy v kino ripu a bylo to o nicem. V kine jako delany na brcko.

28.02.2014, 22:09 |
Pajk Tak musím přiznat, že jsem t viděl doma 2D...
Ale mě šlo stejně vždy o děj. Na 3D nechodím, je to provar dle mýho názoru. Stejně tak jako 3D televize. Ale každej máme názor jinej. :)
děj nic moc a spousta přešlapů ale i doma na platne v super kvalite celkem zazitek podivana :)

02.03.2014, 21:51 |
Losky taky bych to hodnotil jako slušný propadák. Všichni o tom mluví, ale děj teda o ničem a co se týče grafiky? Na mě to celkově působí jako nějaký nízkorozpočtový film...
LOL. Tak tohle radsi nekomentuji :D

03.03.2014, 05:57 |
DaveX Tak má Oscara za vizuální efekty, zvukový mix, střih zvuku, hudbu, střih, kameru a režii :)
mě se ten film moc líbil. A někde jsem zahlídnul film o filmu, kde se ta realističnost řešila a i podle odborníků to nebyl špatný počin. Samozřejmě zážitek 3D kino vs domácí prostředí udělá svoje a to dost.
Tvl, tady je to samej kosmonaut, všichni maj o tý realističnosti tam nahoře jasno :-D
[ Link ] tady to je v kostce tak nějak všechno

03.03.2014, 13:51 |
Pajk Ty voe, dobrá recenze. :) Dokonce zmiňují můj Minimax.
Mě teda ještě hodně dostala jedna scéna a to jak pustila Georgeho... borec odletěl doprdele a ona se v naprosté pohodě stáhla zpátky k dalekohledu. Podle mě klekl zbytečně, tedy nesmyslně.